Reizen van Rotterdam naar Rijsel

Plan uw reis van Rotterdam naar Rijsel in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Rotterdam naar Rijsel in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Rotterdam
Rijsel
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Rotterdam Rijsel

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand173 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Rotterdam naar Rijsel?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Rotterdam Rijsel trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Rotterdam Rijsel door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Rotterdam en Rijsel op een kaart evenals de route Rotterdam Rijsel en de verschillende verbindingspunten (Lille Flandres Station, Lille Europe Station, Lille Europe Bus Station, Rotterdam Centraal Station, Rotterdam Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Rijsel

Alle vervoerswijzen Rotterdam Rijsel

Voor een reis van Rotterdam (Nederland) naar Rijsel (Nord-Pas de Calais, Frankrijk) met een afstand van 173 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Rotterdam Rijsel-trein is direct.
De treinen Thalys van Thalys naar Rijsel vertrekken vanaf het Rotterdam Centraal-treinstation in Rotterdam. Aankomst in Rijsel zal zijn op Lille Europe Station (0.9 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Rotterdam-Rijsel-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Rotterdam. De bus brengt je naar het busstation Lille Europe (0.9 km vanaf Rijsel, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Rijsel op tijd op het Rotterdam-busstation (op de 0.2 km de Rotterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Rotterdam-Rijsel.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)