Aanbevolen route
Saint-Etienne
Rechtstreekse reis naar Aix-en-Provence met trein, bus, carpooling
Aix-en-Provence
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Saint-Etienne
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Aix-en-Provence
Aix-en-Provence
Prijzen zoeken
Saint-Etienne
Reizen met de bus, carpooling naar Avignon
Avignon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Aix-en-Provence
Aix-en-Provence
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence?

Bent u van plan om van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus of Eurolines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Saint-Etienne Aix-en-Provence reis te plannen.

Voor uw reis van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Saint-Etienne Aix-en-Provence per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Saint-Etienne Aix-en-Provence ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Saint-Etienne Aix-en-Provence

Carpoolen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence is perfect als u in goed gezelschap naar Aix-en-Provence wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Saint-Etienne of Aix-en-Provence kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Saint-Etienne Aix-en-Provence

Stad van vertrek
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Stad van bestemming
Aix-en-Provence
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Afstand
229 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Aix-en-Provence
Zoeken naar accommodatie in Aix-en-Provence
Plan uw reis van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus of Eurolines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence

Voordelen en nadelen van carpoolen van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence?
Voordelig Carpoolen van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence is vaak de voordeligste manier van reizen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence?
Bereikbaarheid Treinstations in Saint-Etienne of Aix-en-Provence liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Saint-Etienne-Aix-en-Provence kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Saint-Etienne Aix-en-Provence kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Aix-en-Provence om de afstand van 229 km af te leggen.

Waar beginnen in Saint-Etienne? Waar kom ik aan in Aix-en-Provence?

Saint-Etienne vertrek busstations

Saint-Étienne
Kaart
Saint Etienne
Kaart

Vertrekstations in Saint-Etienne

St-Étienne-Bellevue
Kaart
St-Étienne-Carnot
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart

Aix-en-Provence aankomst busstations

Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kaart
Aix en Provence
Kaart

Aix-en-Provence Aankomst Stations

Aix-en-Provence-TGV
Kaart
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Aix-en-Provence
Zoeken naar accommodatie in Aix-en-Provence

Bus Saint-Etienne Aix-en-Provence

De frequentie van vertrekken naar Saint-Etienne vanuit Aix-en-Provence varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Aix-en-Provence, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Saint-Etienne-Aix-en-Provence. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De meeste bussen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Saint-Etienne Aix-en-Provence

Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Zoek naar buskaartjes Saint-Etienne Aix-en-Provence

Treinen Saint-Etienne Aix-en-Provence

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Saint-Etienne naar Aix-en-Provence

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Saint-Etienne Aix-en-Provence

Carpoolen Saint-Etienne Aix-en-Provence

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De duur van een carpool reis tussen Saint-Etienne en Aix-en-Provence is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Saint-Etienne Aix-en-Provence contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Saint-Etienne Aix-en-Provence

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Saint-Etienne Aix-en-Provence

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd