Aanbevolen route
Saint-Etienne
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, vlucht, trein, carpooling naar Bordeaux
Bordeaux
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Saint-Etienne
Rechtstreekse reis naar Bordeaux met trein, bus, carpooling
Bordeaux
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Saint-Etienne naar Bordeaux?

Bent u van plan om van Saint-Etienne naar Bordeaux te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Saint-Etienne naar Bordeaux te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Bordeaux, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, ALSA, Isilines, Blablabus of Air France) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Saint-Etienne en Bordeaux, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Saint-Etienne Bordeaux reis te plannen.

Voor uw reis van Saint-Etienne naar Bordeaux heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Saint-Etienne naar Bordeaux

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Saint-Etienne naar Bordeaux, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Saint-Etienne Bordeaux per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Saint-Etienne Bordeaux ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Saint-Etienne Bordeaux

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Saint-Etienne en Bordeaux, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Bordeaux te komen.

Carpoolen Saint-Etienne Bordeaux

Carpoolen tussen Saint-Etienne en Bordeaux is perfect als u in goed gezelschap naar Bordeaux wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Saint-Etienne of Bordeaux kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Saint-Etienne naar Bordeaux te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Saint-Etienne Bordeaux

Stad van vertrek
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Stad van bestemming
Bordeaux
Frankrijk
Aquitanië
Afstand
395 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Bordeaux
Zoeken naar accommodatie in Bordeaux
Plan uw reis van Saint-Etienne naar Bordeaux gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Saint-Etienne naar Bordeaux gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Saint-Etienne en Bordeaux vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, ALSA, Isilines, Blablabus of Air France om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Saint-Etienne en Bordeaux met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Bordeaux

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Saint-Etienne naar Bordeaux?
Landschappen Treinen tussen Saint-Etienne en Bordeaux bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Milieuvriendelijk De trein Saint-Etienne-Bordeaux wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Saint-Etienne-Bordeaux kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Saint-Etienne Bordeaux kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Saint-Etienne naar Bordeaux?
Flexibel Carpoolen van Saint-Etienne naar Bordeaux is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Saint-Etienne naar Bordeaux.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Saint-Etienne naar Bordeaux.
Voordelen en nadelen van vliegen van Saint-Etienne naar Bordeaux?
Snelheid Vliegen tussen Saint-Etienne en Bordeaux is de snelste manier om de 395 km tussen Saint-Etienne en Bordeaux af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Saint-Etienne naar Bordeaux, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Saint-Etienne Bordeaux hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Bordeaux moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Saint-Etienne vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Saint-Etienne naar Bordeaux?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Saint-Etienne en Bordeaux zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Bordeaux, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Saint-Etienne en Bordeaux kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Saint-Etienne naar Bordeaux zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Bordeaux om de afstand van 395 km af te leggen.

Waar beginnen in Saint-Etienne? Waar kom ik aan in Bordeaux?

Saint-Etienne vertrek busstations

Saint Etienne
Kaart
Saint-Étienne
Kaart

Vertrekstations in Saint-Etienne

St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Bellevue
Kaart
St-Étienne-Carnot
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart

Bordeaux aankomst busstations

Bordeaux
Kaart
BDX St-Jean
Kaart
Bordeaux Aéroport
Kaart

Bordeaux Aankomst Stations

Bordeaux-St-Jean
Kaart

Bordeaux aankomst luchthavens

Bordeaux-Mérignac
Kaart
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Bordeaux
Zoeken naar accommodatie in Bordeaux

Bus Saint-Etienne Bordeaux

Bussen tussen Saint-Etienne en Bordeaux bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De frequentie van vertrekken naar Saint-Etienne vanuit Bordeaux varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Bordeaux, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Saint-Etienne-Bordeaux varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Saint-Etienne naar Bordeaux op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Saint-Etienne-Bordeaux, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Saint-Etienne Bordeaux

ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Saint-Etienne Bordeaux

Treinen Saint-Etienne Bordeaux

Het is aanbevolen om uw treinticket van Saint-Etienne naar Bordeaux ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Saint-Etienne naar Bordeaux. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treintickets van Saint-Etienne naar Bordeaux kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Saint-Etienne naar Bordeaux reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Saint-Etienne naar Bordeaux

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Saint-Etienne Bordeaux

Vluchten Saint-Etienne Bordeaux

Luchtvaartmaatschappijen Saint-Etienne Bordeaux

Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Zoek naar vluchten Saint-Etienne Bordeaux

Carpoolen Saint-Etienne Bordeaux

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Saint-Etienne en Bordeaux, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Saint-Etienne naar Bordeaux zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Saint-Etienne naar Bordeaux, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Saint-Etienne naar Bordeaux hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Saint-Etienne Bordeaux contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Saint-Etienne Bordeaux

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Saint-Etienne Bordeaux

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd