Aanbevolen route
Saint-Etienne
Rechtstreekse reis naar Limoges met trein, carpooling, bus
Limoges
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Saint-Etienne
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Reizen met de trein, carpooling naar Limoges
Limoges
Prijzen zoeken
Saint-Etienne
Reizen met de bus, carpooling naar Brive-la-Gaillarde
Brive-la-Gaillarde
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Limoges
Limoges
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Saint-Etienne naar Limoges?

Bent u van plan om van Saint-Etienne naar Limoges te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Saint-Etienne naar Limoges te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Limoges, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Blablacar, ALSA, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Saint-Etienne en Limoges, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Saint-Etienne Limoges reis te plannen.

Voor uw reis van Saint-Etienne naar Limoges heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Saint-Etienne naar Limoges

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Saint-Etienne naar Limoges, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Saint-Etienne Limoges per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Saint-Etienne Limoges ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Saint-Etienne Limoges

Carpoolen tussen Saint-Etienne en Limoges is perfect als u in goed gezelschap naar Limoges wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Saint-Etienne of Limoges kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Saint-Etienne naar Limoges te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Saint-Etienne Limoges

Stad van vertrek
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Stad van bestemming
Limoges
Frankrijk
Limousin
Afstand
247 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Limoges
Zoeken naar accommodatie in Limoges
Plan uw reis van Saint-Etienne naar Limoges gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Saint-Etienne naar Limoges gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Saint-Etienne en Limoges vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Blablacar, ALSA, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Saint-Etienne en Limoges met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Limoges

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Saint-Etienne naar Limoges?
Prijzen Bustickets van Saint-Etienne naar Limoges zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Limoges (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Saint-Etienne en Limoges kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Saint-Etienne naar Limoges?
Landschappen Treinen tussen Saint-Etienne en Limoges bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Saint-Etienne-Limoges kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Saint-Etienne naar Limoges?
Flexibel Carpoolen van Saint-Etienne naar Limoges is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Saint-Etienne? Waar kom ik aan in Limoges?

Saint-Etienne vertrek busstations

Saint Etienne
Kaart
Saint-Étienne
Kaart

Vertrekstations in Saint-Etienne

St-Étienne-Châteaucreux
Kaart

Limoges aankomst busstations

Limoges
Kaart

Limoges Aankomst Stations

Limoges-Bénédictins
Kaart
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Limoges
Zoeken naar accommodatie in Limoges

Bus Saint-Etienne Limoges

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Saint-Etienne-Limoges, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De meeste bussen tussen Saint-Etienne en Limoges zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Saint-Etienne en Limoges varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Limoges rijden.

Busmaatschappijen Saint-Etienne Limoges

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Saint-Etienne Limoges

Treinen Saint-Etienne Limoges

Het is aanbevolen om uw treinticket van Saint-Etienne naar Limoges ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Saint-Etienne naar Limoges reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Limoges.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Saint-Etienne naar Limoges reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Saint-Etienne naar Limoges

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Saint-Etienne Limoges

Carpoolen Saint-Etienne Limoges

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Saint-Etienne Limoges contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Saint-Etienne en Limoges. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De duur van een carpool reis tussen Saint-Etienne en Limoges is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Saint-Etienne Limoges

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Saint-Etienne Limoges

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd