Aanbevolen route
Saint-Etienne
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, vlucht, trein, carpooling naar Metz
Metz
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Saint-Etienne
Rechtstreekse reis naar Metz met trein, bus, carpooling
Metz
Prijzen zoeken
Saint-Etienne
Reizen met de bus, carpooling naar Dijon
Dijon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Metz
Metz
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Saint-Etienne naar Metz?

Bent u van plan om van Saint-Etienne naar Metz te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Saint-Etienne naar Metz te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Metz, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Blablabus, FlixBus, Isilines of Hop!) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Saint-Etienne en Metz, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Saint-Etienne Metz reis te plannen.

Voor uw reis van Saint-Etienne naar Metz heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Saint-Etienne naar Metz

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Saint-Etienne naar Metz, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Saint-Etienne Metz per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Saint-Etienne Metz ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Saint-Etienne Metz

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Saint-Etienne en Metz, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Metz te komen.

Carpoolen Saint-Etienne Metz

Carpoolen tussen Saint-Etienne en Metz is perfect als u in goed gezelschap naar Metz wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Saint-Etienne of Metz kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Saint-Etienne naar Metz te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Saint-Etienne Metz

Stad van vertrek
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Stad van bestemming
Metz
Frankrijk
Lotharingen
Afstand
430 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Metz
Zoeken naar accommodatie in Metz
Plan uw reis van Saint-Etienne naar Metz gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Saint-Etienne naar Metz gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Saint-Etienne en Metz vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Blablabus, FlixBus, Isilines of Hop! om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Saint-Etienne en Metz met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Metz

Voordelen en nadelen van carpoolen van Saint-Etienne naar Metz?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Saint-Etienne naar Metz.
Voordelig Carpoolen van Saint-Etienne naar Metz is vaak de voordeligste manier van reizen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Saint-Etienne naar Metz.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Saint-Etienne naar Metz kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Saint-Etienne naar Metz?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Saint-Etienne en Metz zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Metz, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Saint-Etienne naar Metz zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Metz om de afstand van 430 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Saint-Etienne en Metz kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Saint-Etienne naar Metz?
Milieuvriendelijk De trein Saint-Etienne-Metz wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Saint-Etienne of Metz liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Flexibiliteit De treintijden van Saint-Etienne Metz kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Saint-Etienne-Metz kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Saint-Etienne naar Metz?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Saint-Etienne naar Metz, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Saint-Etienne en Metz is de snelste manier om de 430 km tussen Saint-Etienne en Metz af te leggen.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Saint-Etienne Metz hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Metz moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Saint-Etienne vanwege de strenge veiligheidscontroles.

Waar beginnen in Saint-Etienne? Waar kom ik aan in Metz?

Saint-Etienne vertrek busstations

Saint Etienne
Kaart
Saint-Étienne
Kaart

Vertrekstations in Saint-Etienne

St-Étienne-Bellevue
Kaart
St-Étienne-Carnot
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart

Metz aankomst busstations

Metz
Kaart

Metz Aankomst Stations

Metz-Ville
Kaart

Metz aankomst luchthavens

Metz-Nancy-Lorraine
Kaart
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Metz
Zoeken naar accommodatie in Metz

Bus Saint-Etienne Metz

Bussen tussen Saint-Etienne en Metz bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Saint-Etienne en Metz zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Saint-Etienne-Metz varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Saint-Etienne naar Metz op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Saint-Etienne-Metz busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Saint-Etienne Metz

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Saint-Etienne Metz

Treinen Saint-Etienne Metz

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Saint-Etienne naar Metz reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Metz.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Saint-Etienne naar Metz ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Saint-Etienne naar Metz. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinen tussen Saint-Etienne en Metz zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Saint-Etienne naar Metz

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Saint-Etienne Metz

Vluchten Saint-Etienne Metz

Luchtvaartmaatschappijen Saint-Etienne Metz

Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Saint-Etienne Metz

Carpoolen Saint-Etienne Metz

De duur van een carpool reis tussen Saint-Etienne en Metz is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Saint-Etienne naar Metz zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Saint-Etienne naar Metz, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Saint-Etienne en Metz. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Saint-Etienne Metz

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Saint-Etienne Metz

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd