Saint-Etienne
Rechtstreekse reis naar Nantes met bus, trein, carpooling
Nantes
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Saint-Etienne naar Nantes?

Bent u van plan om van Saint-Etienne naar Nantes te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Saint-Etienne naar Nantes te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Nantes, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Easyjet) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Saint-Etienne en Nantes, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Saint-Etienne Nantes reis te plannen.

Voor uw reis van Saint-Etienne naar Nantes heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Saint-Etienne naar Nantes

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Saint-Etienne naar Nantes, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Saint-Etienne Nantes per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Saint-Etienne Nantes ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Saint-Etienne Nantes

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Saint-Etienne en Nantes, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Nantes te komen.

Carpoolen Saint-Etienne Nantes

Carpoolen tussen Saint-Etienne en Nantes is perfect als u in goed gezelschap naar Nantes wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Saint-Etienne of Nantes kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Saint-Etienne naar Nantes te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Saint-Etienne Nantes

Stad van vertrek
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Stad van bestemming
Nantes
Frankrijk
Pays de la Loire
Afstand
497 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Nantes
Zoeken naar accommodatie in Nantes
Plan uw reis van Saint-Etienne naar Nantes gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Saint-Etienne naar Nantes gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Saint-Etienne en Nantes vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus of Easyjet om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Saint-Etienne en Nantes met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Nantes

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Saint-Etienne naar Nantes?
Bereikbaarheid Treinstations in Saint-Etienne of Nantes liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Milieuvriendelijk De trein Saint-Etienne-Nantes wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Saint-Etienne-Nantes kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Saint-Etienne Nantes kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Saint-Etienne naar Nantes?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Nantes, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Saint-Etienne naar Nantes zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Nantes (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Saint-Etienne en Nantes kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Saint-Etienne naar Nantes zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Nantes om de afstand van 497 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Saint-Etienne naar Nantes?
Snelheid Vliegen tussen Saint-Etienne en Nantes is de snelste manier om de 497 km tussen Saint-Etienne en Nantes af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Saint-Etienne naar Nantes, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Nantes moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Saint-Etienne vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Saint-Etienne naar Nantes kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Saint-Etienne naar Nantes?
Flexibel Carpoolen van Saint-Etienne naar Nantes is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Saint-Etienne naar Nantes is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Saint-Etienne naar Nantes kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Saint-Etienne? Waar kom ik aan in Nantes?

Saint-Etienne vertrek busstations

Saint-Étienne
Kaart
Saint Etienne
Kaart

Vertrekstations in Saint-Etienne

St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
St-Étienne-Bellevue
Kaart
St-Étienne-Carnot
Kaart
St-Étienne-Châteaucreux
Kaart

Nantes aankomst busstations

Nantes
Kaart
Nantes - La Haluchère
Kaart
Nantes Aéroport
Kaart

Nantes Aankomst Stations

Nantes
Kaart

Nantes aankomst luchthavens

Nantes Atlantique
Kaart
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Nantes
Zoeken naar accommodatie in Nantes

Bus Saint-Etienne Nantes

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Saint-Etienne-Nantes busticket extra kosten met zich mee.

De duur van de busreis tussen Saint-Etienne en Nantes varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Nantes rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Saint-Etienne-Nantes varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Saint-Etienne naar Nantes op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Saint-Etienne vanuit Nantes varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Nantes, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Saint-Etienne Nantes

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Saint-Etienne Nantes

Treinen Saint-Etienne Nantes

Treintickets van Saint-Etienne naar Nantes kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Saint-Etienne naar Nantes hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Nantes zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Saint-Etienne en Nantes zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Saint-Etienne en Nantes te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Saint-Etienne naar Nantes

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Saint-Etienne Nantes

Vluchten Saint-Etienne Nantes

Luchtvaartmaatschappijen Saint-Etienne Nantes

Easyjet
Easyjet
Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Saint-Etienne Nantes

Carpoolen Saint-Etienne Nantes

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Saint-Etienne en Nantes, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Saint-Etienne naar Nantes zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Saint-Etienne naar Nantes, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Saint-Etienne Nantes contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Saint-Etienne naar Nantes hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Saint-Etienne Nantes

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Saint-Etienne Nantes

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd