Saint-Etienne
Rechtstreekse reis naar Reims met carpooling, trein, bus
Reims
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Saint-Etienne naar Reims?

Bent u van plan om van Saint-Etienne naar Reims te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Saint-Etienne naar Reims te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Saint-Etienne en Reims, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, ALSA, FlixBus of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Saint-Etienne en Reims, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Saint-Etienne Reims reis te plannen.

Voor uw reis van Saint-Etienne naar Reims heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Saint-Etienne naar Reims

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Saint-Etienne naar Reims, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Saint-Etienne Reims per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Saint-Etienne Reims ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Saint-Etienne Reims

Carpoolen tussen Saint-Etienne en Reims is perfect als u in goed gezelschap naar Reims wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Saint-Etienne of Reims kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Saint-Etienne naar Reims te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Saint-Etienne Reims

Stad van vertrek
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Stad van bestemming
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Afstand
425 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Reims
Zoeken naar accommodatie in Reims
Plan uw reis van Saint-Etienne naar Reims gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Saint-Etienne naar Reims gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Saint-Etienne en Reims vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, ALSA, FlixBus of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Saint-Etienne en Reims met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Reims

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Saint-Etienne naar Reims?
Prijzen Bustickets van Saint-Etienne naar Reims zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Reims (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Saint-Etienne naar Reims zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Reims om de afstand van 425 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Saint-Etienne naar Reims?
Milieuvriendelijk De trein Saint-Etienne-Reims wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Saint-Etienne Reims kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Saint-Etienne naar Reims?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Saint-Etienne naar Reims.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Saint-Etienne naar Reims.

Waar beginnen in Saint-Etienne? Waar kom ik aan in Reims?

Saint-Etienne vertrek busstations

Saint Etienne
Kaart
Saint-Étienne
Kaart

Vertrekstations in Saint-Etienne

St-Étienne-Châteaucreux
Kaart

Reims aankomst busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Reims Aankomst Stations

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart
Zoek naar tickets voor Saint-Etienne Reims
Zoeken naar accommodatie in Reims

Bus Saint-Etienne Reims

De frequentie van vertrekken naar Saint-Etienne vanuit Reims varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Reims, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Saint-Etienne en Reims zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Saint-Etienne-Reims, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Saint-Etienne Reims

ALSA
ALSA
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
reims-paris.com
reims-paris.com
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Saint-Etienne Reims

Treinen Saint-Etienne Reims

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Saint-Etienne naar Reims reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Saint-Etienne en Reims.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Saint-Etienne naar Reims. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Saint-Etienne en Reims te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Saint-Etienne naar Reims

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Saint-Etienne Reims

Carpoolen Saint-Etienne Reims

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Saint-Etienne en Reims. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Saint-Etienne naar Reims zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Saint-Etienne naar Reims, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Saint-Etienne en Reims is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Saint-Etienne Reims

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Saint-Etienne Reims

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd