Reizen van Saint-Quentin naar Rennes

Plan uw reis van Saint-Quentin naar Rennes in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Saint-Quentin naar Rennes in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Saint-Quentin
Rennes
/
  • Krijg tarieven
2
Saint-Quentin
Parijs
Rennes
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Saint-Quentin
Amiens
Rennes
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Saint-Quentin Rennes

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand411 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Saint-Quentin naar Rennes?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Saint-Quentin Rennes trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Saint-Quentin Rennes door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Saint-Quentin en Rennes op een kaart evenals de route Saint-Quentin Rennes en de verschillende verbindingspunten (Rennes Station, Rennes Bus Station, Rennes Bretagne Airport, TGV-Haute-Picardie Station, St Quentin Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Rennes

Alle vervoerswijzen Saint-Quentin Rennes

Voor een reis van Saint-Quentin (Picardie, Frankrijk) naar Rennes (Bretagne, Frankrijk) met een afstand van 411 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Saint-Quentin Rennes-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF of OUIGO naar Rennes vertrekken vanaf het TGV-Haute-Picardie-treinstation in Saint-Quentin. Aankomst in Rennes zal zijn op Rennes Station (1.1 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Saint-Quentin-Rennes.
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Saint-Quentin Rennes te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (trein) die de reis zal voltooien Amiens-Rennes.
Je gaat aan boord van een bus naar Amiens. De bus brengt je naar het busstation Rennes (1.2 km vanaf Rennes, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Rennes op tijd op het AMIENS Gare Routière-busstation (op de 0.1 km de Amiens) verschijnt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Saint-Quentin naar Rennes kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenParijs-Rennes doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Parijs aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Paris Charles De Gaulle afgelegen CDG 23 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Rennes (Rennes Bretagne Airport, IATA-code: RNS) geëxploiteerd door Hop!.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)