Reizen van Shannon naar Cork

Plan uw reis van Shannon naar Cork in bus

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Shannon naar Cork in te gaan bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Shannon
Cork
  • Krijg tarieven

Reizen Shannon Cork

Wijzen van vervoerbus
afstand93 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Shannon naar Cork?

We bieden 1 routes in busom je Shannon Cork trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (bus).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Shannon Cork door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Shannon en Cork op een kaart evenals de route Shannon Cork en de verschillende verbindingspunten (Cork (Bus Station - Parnell Place) Bus Station, Shannon Airport (Arrivals Gate) Bus Station, Shannon Airport (Departures Gate) Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Cork

Alle vervoerswijzen Shannon Cork

Voor een reis van Shannon (Ierland) naar Cork (Ierland) met een afstand van 93 km kunt u lenen Slechts één vervoermiddel (bus).
Je hebt geluk, er is een directe Shannon-Cork-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Shannon. De bus brengt je naar het busstation Cork (Bus Station - Parnell Place) (2 km vanaf Cork, Ierland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Cork op tijd op het Shannon Airport (Arrivals Gate)-busstation (op de 3.9 km de Shannon) verschijnt.

Welke vervoerders reizen tussen Shannon en Cork?

Busbedrijven
Busmaatschappij Bus Eireann biedt busdiensten van Shannon Airport (Arrivals Gate) Bus Terminal in Shannon en Cork (Bus Station - Parnell Place) Bus Terminal ( Ierland)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)