Reizen van Shannon naar Dublin

Plan uw reis van Shannon naar Dublin in bus

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Shannon naar Dublin in te gaan bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Shannon
Dublin
  • Krijg tarieven
2
Shannon
Limerick
Dublin
  • Krijg tarieven

Reizen Shannon Dublin

Wijzen van vervoerbus
afstand188 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Shannon naar Dublin?

We bieden 2 routes in busom je Shannon Dublin trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (bus).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Shannon Dublin door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Shannon en Dublin op een kaart evenals de route Shannon Dublin en de verschillende verbindingspunten (Dublin (Busáras) Bus Station, Dublin (Eden Quay) Bus Station, Dublin (Heuston Station) Bus Station, Dublin Airport Bus Station, Drumgeely Road (Opp Tullyglass) Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Dublin

Alle vervoerswijzen Shannon Dublin

Voor een reis van Shannon (Ierland) naar Dublin (Ierland) met een afstand van 188 km kunt u lenen Slechts één vervoermiddel (bus).
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Shannon-Dublin te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Shannon-Limerick en Limerick-Dublin.
Je gaat aan boord van een bus naar Shannon. De bus brengt je naar het busstation Coonagh Cross (Hill Side) (3.3 km vanaf Limerick, Ierland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Limerick op tijd op het Shannon (64 Cronan Gardens)-busstation (op de 0.5 km de Shannon) verschijnt.Neem in Limerick een andere bus die je naar het busstation van Dublin ( Ierland) zal brengen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)