Aanbevolen route
Stad Luxemburg
Rechtstreekse reis naar Groningen met bus, carpooling
Groningen
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Stad Luxemburg
Reizen met de bus, carpooling naar Amsterdam
Amsterdam
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Groningen
Groningen
Prijzen zoeken
Stad Luxemburg
Reizen met de carpooling, bus naar Eindhoven
Eindhoven
Reizen met de bus, carpooling naar Groningen
Groningen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stad Luxemburg naar Groningen?

Bent u van plan om van Stad Luxemburg naar Groningen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stad Luxemburg naar Groningen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stad Luxemburg en Groningen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (FlixBus, Blablabus, Blablacar of Nederlandse Spoorwegen NS) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stad Luxemburg en Groningen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stad Luxemburg Groningen reis te plannen.

Voor uw reis van Stad Luxemburg naar Groningen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stad Luxemburg naar Groningen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stad Luxemburg naar Groningen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stad Luxemburg Groningen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stad Luxemburg Groningen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Stad Luxemburg Groningen

Carpoolen tussen Stad Luxemburg en Groningen is perfect als u in goed gezelschap naar Groningen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stad Luxemburg of Groningen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stad Luxemburg naar Groningen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stad Luxemburg Groningen

Stad van vertrek
Stad Luxemburg
Luxemburg
Stad van bestemming
Groningen
Nederland
Afstand
402 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Stad Luxemburg Groningen
Zoeken naar accommodatie in Groningen
Plan uw reis van Stad Luxemburg naar Groningen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stad Luxemburg naar Groningen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stad Luxemburg en Groningen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals FlixBus, Blablabus, Blablacar of Nederlandse Spoorwegen NS om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stad Luxemburg en Groningen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stad Luxemburg en Groningen

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stad Luxemburg naar Groningen?
Comfort Treinen tussen Stad Luxemburg en Groningen bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Snelheid Treinen van Stad Luxemburg naar Groningen zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Stad Luxemburg Groningen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Stad Luxemburg-Groningen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stad Luxemburg naar Groningen?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Stad Luxemburg en Groningen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Stad Luxemburg naar Groningen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Groningen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Stad Luxemburg naar Groningen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Groningen om de afstand van 402 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Stad Luxemburg en Groningen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stad Luxemburg naar Groningen?
Voordelig Carpoolen van Stad Luxemburg naar Groningen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Stad Luxemburg naar Groningen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Stad Luxemburg naar Groningen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Stad Luxemburg? Waar kom ik aan in Groningen?

Stad Luxemburg vertrek busstations

Luxembourg Gare
Kaart
Luxembourg central (Parking)
Kaart

Groningen aankomst busstations

Groningen
Kaart

Groningen Aankomst Stations

Groningen
Kaart
Zoek naar tickets voor Stad Luxemburg Groningen
Zoeken naar accommodatie in Groningen

Bus Stad Luxemburg Groningen

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Stad Luxemburg-Groningen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Stad Luxemburg naar Groningen op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Stad Luxemburg en Groningen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bussen tussen Stad Luxemburg en Groningen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De duur van de busreis tussen Stad Luxemburg en Groningen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Groningen rijden.

Busmaatschappijen Stad Luxemburg Groningen

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Stad Luxemburg Groningen

Treinen Stad Luxemburg Groningen

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Stad Luxemburg naar Groningen. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stad Luxemburg naar Groningen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Stad Luxemburg naar Groningen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Stad Luxemburg en Groningen.

De gemiddelde reistijd van Stad Luxemburg naar Groningen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Groningen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinmaatschappijen van Stad Luxemburg naar Groningen

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Zoek naar treintickets Stad Luxemburg Groningen

Carpoolen Stad Luxemburg Groningen

De duur van een carpool reis tussen Stad Luxemburg en Groningen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stad Luxemburg naar Groningen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stad Luxemburg naar Groningen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Stad Luxemburg naar Groningen hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Stad Luxemburg Groningen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stad Luxemburg Groningen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd