Reizen van Stad Luxemburg naar Groningen

Plan uw reis van Stad Luxemburg naar Groningen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Stad Luxemburg naar Groningen in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Stad Luxemburg
Groningen
/
  • Krijg tarieven
2
Stad Luxemburg
Eindhoven
Groningen
/
/
  • Krijg tarieven
3
Stad Luxemburg
Amsterdam
Groningen
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Stad Luxemburg Groningen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand402 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Stad Luxemburg naar Groningen ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Stad Luxemburg naar Groningen? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen en treinen in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Groningen en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken treinen, carpoolen en bussen van FlixBus, Blablacar, OUIBUS of Nederlandse Spoorwegen NS te bereiken Groningen.

Alle vervoerswijzen Stad Luxemburg Groningen

Voor een reis van Stad Luxemburg (Luxemburg) naar Groningen (Nederland) met een afstand van 402 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Stad Luxemburg-Groningen.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Stad Luxemburg-Groningen te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Stad Luxemburg-Amsterdam en Amsterdam-Groningen.
Je gaat aan boord van een bus naar Stad Luxemburg. De bus brengt je naar het busstation Amsterdam Stadionplein (4 km vanaf Amsterdam, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Amsterdam op tijd op het Luxembourg central (Parking)-busstation (op de 1.2 km de Stad Luxemburg) verschijnt.Neem in Amsterdam een andere bus die je naar het busstation van Groningen ( Nederland) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Stad Luxemburg naar Groningen te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenAmsterdam-Groningen en gebruik carpooling om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Intercity 12600 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Groningen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Groningen zal zijn op Groningen Station (0.5 km vanuit het centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)