Reizen van Stad Luxemburg naar Maastricht

Plan uw reis van Stad Luxemburg naar Maastricht in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Stad Luxemburg naar Maastricht in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Stad Luxemburg
Maastricht
/
  • Krijg tarieven
2
Stad Luxemburg
Luik
Maastricht
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Stad Luxemburg Maastricht

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand141 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Stad Luxemburg naar Maastricht?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpoolingom je Stad Luxemburg Maastricht trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Stad Luxemburg Maastricht door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Stad Luxemburg en Maastricht op een kaart evenals de route Stad Luxemburg Maastricht en de verschillende verbindingspunten (Maastricht Station, Maastricht Bus Station, Maastricht Bus Station, Luxembourg Gare Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Maastricht

Alle vervoerswijzen Stad Luxemburg Maastricht

Voor een reis van Stad Luxemburg (Luxemburg) naar Maastricht (Nederland) met een afstand van 141 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Stad Luxemburg-Maastricht.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Stad Luxemburg naar Maastricht te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Stad Luxemburg-Luik en Luik-Maastricht zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen IC van CFL naar Luik vertrekken vanaf het Luxembourg Gare-treinstation in Stad Luxemburg. Aankomst in Luik zal zijn op Liege Guillemins Station (2 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Luik, waar de trein geëxploiteerd door de SNCB naar Maastricht vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Stad Luxemburg-Maastricht te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Stad Luxemburg-Luik en Luik-Maastricht.
Je gaat aan boord van een bus naar Stad Luxemburg. De bus brengt je naar het busstation Liège (1.9 km vanaf Luik, België). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Luik op tijd op het Luxembourg Gare-busstation (op de 1.2 km de Stad Luxemburg) verschijnt.Neem in Luik een andere bus die je naar het busstation van Maastricht ( Nederland) zal brengen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)