Reizen van Stad Luxemburg naar Utrecht

Plan uw reis van Stad Luxemburg naar Utrecht in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Stad Luxemburg naar Utrecht in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Stad Luxemburg
Utrecht
/
  • Krijg tarieven
2
Stad Luxemburg
Eindhoven
Utrecht
/
/
  • Krijg tarieven
3
Stad Luxemburg
Brussel
Utrecht
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Stad Luxemburg
Amsterdam
Utrecht
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Stad Luxemburg Utrecht

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand285 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Stad Luxemburg naar Utrecht?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpoolingom je Stad Luxemburg Utrecht trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Stad Luxemburg Utrecht door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Stad Luxemburg en Utrecht op een kaart evenals de route Stad Luxemburg Utrecht en de verschillende verbindingspunten (Utrecht Centraal Station, Utrecht Bus Station, Luxembourg Gare Bus Station, Luxembourg central (Parking) Bus Station, Luxembourg Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Utrecht

Alle vervoerswijzen Stad Luxemburg Utrecht

Voor een reis van Stad Luxemburg (Luxemburg) naar Utrecht (Nederland) met een afstand van 285 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Stad Luxemburg-Utrecht.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Stad Luxemburg-Utrecht te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Stad Luxemburg-Amsterdam en Amsterdam-Utrecht.
Je gaat aan boord van een bus naar Stad Luxemburg. De bus brengt je naar het busstation Amsterdam Radarweg 1043 (4 km vanaf Amsterdam, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Amsterdam op tijd op het Luxembourg Gare-busstation (op de 1.2 km de Stad Luxemburg) verschijnt.Neem in Amsterdam een andere bus die je naar het busstation van Utrecht ( Nederland) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Stad Luxemburg naar Utrecht te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenEindhoven-Utrecht en gebruik bus om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Intercity 3500 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Utrecht vertrekken vanaf het Eindhoven-treinstation in Eindhoven. Aankomst in Utrecht zal zijn op Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)