Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Augsburg met bus, carpooling, trein
Augsburg
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Augsburg?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Augsburg te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Augsburg te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Augsburg, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Augsburg, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Augsburg reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Augsburg heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Augsburg

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Augsburg, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Augsburg per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Augsburg ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Stuttgart Augsburg

Carpoolen tussen Stuttgart en Augsburg is perfect als u in goed gezelschap naar Augsburg wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Augsburg kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Augsburg te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Augsburg

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Augsburg
Duitsland
Beieren
Afstand
134 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Stuttgart Augsburg
Zoeken naar accommodatie in Augsburg
Plan uw reis van Stuttgart naar Augsburg gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Augsburg gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Augsburg vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Augsburg met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Augsburg

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Augsburg?
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Augsburg zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Augsburg (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Stuttgart en Augsburg, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Augsburg kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Augsburg zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Augsburg om de afstand van 134 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Augsburg?
Comfort Treinen tussen Stuttgart en Augsburg bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Milieuvriendelijk De trein Stuttgart-Augsburg wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Stuttgart-Augsburg kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Augsburg kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Augsburg?
Voordelig Carpoolen van Stuttgart naar Augsburg is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Stuttgart en Augsburg is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Stuttgart naar Augsburg kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Stuttgart Augsburg. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Augsburg?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart-Vaihingen
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Augsburg aankomst busstations

Augsburg
Kaart
Augsburg, PR Nord
Kaart
Augsburg
Kaart

Augsburg Aankomst Stations

Augsburg Haunstetterstraße
Kaart
Augsburg Hbf
Kaart
Augsburg-Hochzoll
Kaart
Augsburg-Oberhausen
Kaart
Zoek naar tickets voor Stuttgart Augsburg
Zoeken naar accommodatie in Augsburg

Bus Stuttgart Augsburg

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Stuttgart-Augsburg busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Stuttgart en Augsburg zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Stuttgart-Augsburg varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Stuttgart naar Augsburg op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Stuttgart-Augsburg. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Stuttgart Augsburg

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Hellö
Hellö
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Augsburg

Treinen Stuttgart Augsburg

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Stuttgart naar Augsburg reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stuttgart naar Augsburg ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Stuttgart en Augsburg te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Stuttgart naar Augsburg. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Augsburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Stuttgart Augsburg

Carpoolen Stuttgart Augsburg

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Stuttgart Augsburg contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Augsburg zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Augsburg, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Stuttgart en Augsburg is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Stuttgart en Augsburg, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Stuttgart Augsburg

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Augsburg
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd