Aanbevolen route
Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Bonn met bus, carpooling, trein
Bonn
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Stuttgart
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Bonn
Bonn
Prijzen zoeken
Stuttgart
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Keulen
Keulen
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Bonn
Bonn
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Bonn?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Bonn te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Bonn te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Bonn, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (HKX, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus of DeinBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Bonn, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Bonn reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Bonn heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Bonn

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Bonn, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Bonn per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Bonn ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Stuttgart Bonn

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Stuttgart en Bonn, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Bonn te komen.

Carpoolen Stuttgart Bonn

Carpoolen tussen Stuttgart en Bonn is perfect als u in goed gezelschap naar Bonn wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Bonn kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Bonn te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Bonn

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Bonn
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
264 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Stuttgart Bonn
Zoeken naar accommodatie in Bonn
Plan uw reis van Stuttgart naar Bonn gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Bonn gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Bonn vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals HKX, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus of DeinBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Bonn met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Bonn

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Bonn?
Milieuvriendelijk De trein Stuttgart-Bonn wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Stuttgart en Bonn bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Stuttgart-Bonn kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Bonn kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Bonn?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Stuttgart en Bonn, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Bonn zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Bonn (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Bonn kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Bonn zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Bonn om de afstand van 264 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Bonn?
Flexibel Carpoolen van Stuttgart naar Bonn is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Stuttgart naar Bonn is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Stuttgart naar Bonn kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van vliegen van Stuttgart naar Bonn?
Snelheid Vliegen tussen Stuttgart en Bonn is de snelste manier om de 264 km tussen Stuttgart en Bonn af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Stuttgart naar Bonn, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Bonn moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Stuttgart vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Stuttgart naar Bonn kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Bonn?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Vertrekluchthavens in Stuttgart

Echterdingen
Kaart

Bonn aankomst busstations

Bonn
Kaart
Bonn, Bertha-von-Suttnerplatz
Kaart
Bonn
Kaart

Bonn Aankomst Stations

Bonn Hbf
Kaart
Bonn-Bad Godesberg
Kaart
Bonn-Beuel
Kaart
Bonn-Mehlem
Kaart
Bonn-Oberkassel
Kaart
Zoek naar tickets voor Stuttgart Bonn
Zoeken naar accommodatie in Bonn

Bus Stuttgart Bonn

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Stuttgart-Bonn. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De frequentie van vertrekken naar Stuttgart vanuit Bonn varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Bonn, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Stuttgart-Bonn varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Stuttgart naar Bonn op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Stuttgart-Bonn, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Stuttgart Bonn

FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Bonn

Treinen Stuttgart Bonn

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Stuttgart naar Bonn. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinen tussen Stuttgart en Bonn zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stuttgart naar Bonn ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Stuttgart naar Bonn reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Bonn

HKX
HKX
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Mittelrheinbahn
Mittelrheinbahn
FlixTrain
FlixTrain
Zoek naar treintickets Stuttgart Bonn

Vluchten Stuttgart Bonn

Luchtvaartmaatschappijen Stuttgart Bonn

Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Stuttgart Bonn

Carpoolen Stuttgart Bonn

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Bonn zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Bonn, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Stuttgart Bonn contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Stuttgart en Bonn, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Stuttgart Bonn

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Bonn
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd