Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Dortmund met trein, bus, carpooling
Dortmund
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Dortmund?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Dortmund te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Dortmund te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Dortmund, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Dortmund, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Dortmund reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Dortmund heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Dortmund

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Dortmund, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Dortmund per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Dortmund ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Stuttgart Dortmund

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Stuttgart en Dortmund, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Dortmund te komen.

Carpoolen Stuttgart Dortmund

Carpoolen tussen Stuttgart en Dortmund is perfect als u in goed gezelschap naar Dortmund wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Dortmund kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Dortmund te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Dortmund

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Dortmund
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
328 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Stuttgart Dortmund
Zoeken naar accommodatie in Dortmund
Plan uw reis van Stuttgart naar Dortmund gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Dortmund gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Dortmund vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Dortmund met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Dortmund

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Dortmund?
Milieuvriendelijk De trein Stuttgart-Dortmund wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Landschappen Treinen tussen Stuttgart en Dortmund bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Dortmund kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Stuttgart-Dortmund kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Dortmund?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Stuttgart en Dortmund, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Dortmund zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Dortmund (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Dortmund zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Dortmund om de afstand van 328 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Dortmund kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Stuttgart naar Dortmund?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Stuttgart naar Dortmund, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Stuttgart en Dortmund is de snelste manier om de 328 km tussen Stuttgart en Dortmund af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Dortmund moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Stuttgart vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Stuttgart naar Dortmund kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Dortmund?
Flexibel Carpoolen van Stuttgart naar Dortmund is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Stuttgart naar Dortmund is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Stuttgart naar Dortmund kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Dortmund?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Vertrekluchthavens in Stuttgart

Echterdingen
Kaart

Dortmund aankomst busstations

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Dortmund Aankomst Stations

Dortmund Hbf
Kaart
Dortmund-Dorstfeld
Kaart
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kaart
Dortmund Universität
Kaart
Dortmund-Kley
Kaart
Dortmund-Kurl
Kaart
Dortmund-Mengede
Kaart
Dortmund-Oespel
Kaart
Dortmund-Scharnhorst
Kaart
Dortmund-Huckarde
Kaart
Dortmund-Nette/Oestrich
Kaart
Dortmund-Westerfilde
Kaart
Dortmund-Wischlingen
Kaart
None
None
Zoek naar tickets voor Stuttgart Dortmund
Zoeken naar accommodatie in Dortmund

Bus Stuttgart Dortmund

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Stuttgart-Dortmund varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Stuttgart naar Dortmund op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Stuttgart en Dortmund varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Dortmund rijden.

Bussen tussen Stuttgart en Dortmund bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Stuttgart en Dortmund zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Stuttgart Dortmund

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
DeinBus
DeinBus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Dortmund

Treinen Stuttgart Dortmund

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Stuttgart naar Dortmund. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Stuttgart naar Dortmund hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Dortmund zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Stuttgart naar Dortmund reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Stuttgart en Dortmund.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stuttgart naar Dortmund ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Dortmund

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Stuttgart Dortmund

Vluchten Stuttgart Dortmund

Luchtvaartmaatschappijen Stuttgart Dortmund

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Stuttgart Dortmund

Carpoolen Stuttgart Dortmund

De duur van een carpool reis tussen Stuttgart en Dortmund is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Dortmund zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Dortmund, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Stuttgart en Dortmund. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Stuttgart naar Dortmund hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Stuttgart Dortmund

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Dortmund
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd