Aanbevolen route
Stuttgart
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Dusseldorf
Dusseldorf
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Duisburg
Duisburg
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Duisburg met bus, trein, carpooling
Duisburg
Prijzen zoeken
Stuttgart
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Mannheim
Mannheim
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Duisburg
Duisburg
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Duisburg?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Duisburg te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Duisburg te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Duisburg, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Duisburg, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Duisburg reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Duisburg heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Duisburg

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Duisburg, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Duisburg per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Duisburg ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Stuttgart Duisburg

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Stuttgart en Duisburg, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Duisburg te komen.

Carpoolen Stuttgart Duisburg

Carpoolen tussen Stuttgart en Duisburg is perfect als u in goed gezelschap naar Duisburg wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Duisburg kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Duisburg te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Duisburg

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Duisburg
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
342 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Stuttgart Duisburg
Zoeken naar accommodatie in Duisburg
Plan uw reis van Stuttgart naar Duisburg gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Duisburg gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Duisburg vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Duisburg met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Duisburg

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Duisburg?
Snelheid Treinen van Stuttgart naar Duisburg zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Landschappen Treinen tussen Stuttgart en Duisburg bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Duisburg kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Stuttgart-Duisburg kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Duisburg?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Stuttgart en Duisburg, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Duisburg zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Duisburg (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Duisburg zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Duisburg om de afstand van 342 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Duisburg kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Stuttgart naar Duisburg?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Stuttgart naar Duisburg, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Stuttgart en Duisburg is de snelste manier om de 342 km tussen Stuttgart en Duisburg af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Duisburg moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Stuttgart vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Stuttgart naar Duisburg kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Duisburg?
Flexibel Carpoolen van Stuttgart naar Duisburg is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Stuttgart naar Duisburg is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Stuttgart naar Duisburg kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Duisburg?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Vertrekluchthavens in Stuttgart

Echterdingen
Kaart

Duisburg aankomst busstations

Duisburg
Kaart
Duisburg
Kaart

Duisburg Aankomst Stations

Duisburg Hbf
Kaart
Duisburg-Buchholz
Kaart
Duisburg-Großenbaum
Kaart
Duisburg Schlenk
Kaart
Duisburg-Rahm
Kaart
Zoek naar tickets voor Stuttgart Duisburg
Zoeken naar accommodatie in Duisburg

Bus Stuttgart Duisburg

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Stuttgart-Duisburg busticket extra kosten met zich mee.

Bussen tussen Stuttgart en Duisburg bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Stuttgart-Duisburg. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De meeste bussen tussen Stuttgart en Duisburg zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Stuttgart Duisburg

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Duisburg

Treinen Stuttgart Duisburg

Treintickets van Stuttgart naar Duisburg kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Stuttgart naar Duisburg reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Stuttgart en Duisburg.

Treinen tussen Stuttgart en Duisburg zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Stuttgart en Duisburg te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Duisburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Stuttgart Duisburg

Vluchten Stuttgart Duisburg

Luchtvaartmaatschappijen Stuttgart Duisburg

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Stuttgart Duisburg

Carpoolen Stuttgart Duisburg

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Stuttgart en Duisburg, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Duisburg zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Duisburg, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Stuttgart en Duisburg is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Stuttgart Duisburg contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Stuttgart Duisburg

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Duisburg
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd