Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Frankfurt am Main met bus, trein, vlucht, carpooling
Frankfurt am Main
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Frankfurt am Main?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Frankfurt am Main te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Frankfurt am Main te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (FlixTrain, Deutsche Bahn, ÖBB, DeinBus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Frankfurt am Main reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Frankfurt am Main heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Frankfurt am Main

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Frankfurt am Main, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Frankfurt am Main per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Frankfurt am Main ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Stuttgart Frankfurt am Main

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Stuttgart en Frankfurt am Main, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Frankfurt am Main te komen.

Carpoolen Stuttgart Frankfurt am Main

Carpoolen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main is perfect als u in goed gezelschap naar Frankfurt am Main wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Frankfurt am Main kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Frankfurt am Main te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Frankfurt am Main

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Frankfurt am Main
Duitsland
Hessen
Afstand
153 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein, vlucht en carpooling
Zoek naar tickets voor Stuttgart Frankfurt am Main
Zoeken naar accommodatie in Frankfurt am Main
Plan uw reis van Stuttgart naar Frankfurt am Main gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Frankfurt am Main gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Frankfurt am Main vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals FlixTrain, Deutsche Bahn, ÖBB, DeinBus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Frankfurt am Main met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Frankfurt am Main?
Bereikbaarheid Treinstations in Stuttgart of Frankfurt am Main liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Landschappen Treinen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Snelheid Treinen van Stuttgart naar Frankfurt am Main zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Stuttgart-Frankfurt am Main kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Frankfurt am Main kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Stuttgart naar Frankfurt am Main?
Snelheid Vliegen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main is de snelste manier om de 153 km tussen Stuttgart en Frankfurt am Main af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Stuttgart naar Frankfurt am Main, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Stuttgart Frankfurt am Main hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Frankfurt am Main moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Stuttgart vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Stuttgart naar Frankfurt am Main kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Frankfurt am Main?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Frankfurt am Main zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Frankfurt am Main (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Frankfurt am Main zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Frankfurt am Main om de afstand van 153 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Frankfurt am Main?
Flexibel Carpoolen van Stuttgart naar Frankfurt am Main is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Stuttgart naar Frankfurt am Main is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Stuttgart Frankfurt am Main. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Stuttgart naar Frankfurt am Main kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Frankfurt am Main?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Vertrekluchthavens in Stuttgart

Echterdingen
Kaart

Frankfurt am Main aankomst busstations

Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart
Frankfurt am Main, Flughafen
Kaart
Frankfurt central station
Kaart
Frankfurt Airport
Kaart

Frankfurt am Main Aankomst Stations

Frankfurt (Main) Hbf
Kaart
Frankfurt (Main) West
Kaart
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Kaart
Frankfurt (Main) Süd
Kaart

Frankfurt am Main aankomst luchthavens

Frankfurt International
Kaart
Zoek naar tickets voor Stuttgart Frankfurt am Main
Zoeken naar accommodatie in Frankfurt am Main

3 tips om goedkoper te reizen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main

Heeft u besloten om van Stuttgart naar Frankfurt am Main te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Stuttgart naar Frankfurt am Main.

  • 1. Licht reizen
    Als u tussen Stuttgart en Frankfurt am Main reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Frankfurt am Main vertrekt.
  • 2. Vermijd extra's
    Sommige extra's, zoals eten en drinken tijdens de reis van Stuttgart naar Frankfurt am Main, kunnen duur zijn en zijn niet altijd nodig voor een korte reis. Om geld te besparen, probeer snacks of drankjes te plannen voordat u naar Frankfurt am Main vertrekt, en gebruik gratis alternatieven voor entertainment, zoals het lezen van een boek.
  • 3. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Stuttgart naar Frankfurt am Main. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Frankfurt am Main vinden.

Bus Stuttgart Frankfurt am Main

Bussen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De frequentie van vertrekken naar Stuttgart vanuit Frankfurt am Main varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Frankfurt am Main, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Stuttgart-Frankfurt am Main varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Stuttgart naar Frankfurt am Main op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Stuttgart-Frankfurt am Main. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Stuttgart en Frankfurt am Main varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Frankfurt am Main rijden.

Busmaatschappijen Stuttgart Frankfurt am Main

DeinBus
DeinBus
FlixBus
FlixBus
Onebus
Onebus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Frankfurt am Main

Treinen Stuttgart Frankfurt am Main

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Stuttgart naar Frankfurt am Main reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Stuttgart naar Frankfurt am Main. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stuttgart naar Frankfurt am Main ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Stuttgart naar Frankfurt am Main kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Het is mogelijk om een speciale zitplaats te reserveren in de trein tussen Stuttgart en Frankfurt am Main. Afhankelijk van de maatschappij kan deze service tegen betaling zijn. Zitplaatsen kunnen online of aan het loket op het station worden gereserveerd.

Tickets voor het traject Stuttgart - Frankfurt am Main kunt u afhalen op het station, thuis uitprinten of rechtstreeks met uw mobiele telefoon kopen. Het is ook mogelijk om tickets af te halen via een zelfbedieningskiosk op sommige stations.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Frankfurt am Main

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Stuttgart Frankfurt am Main

Vluchten Stuttgart Frankfurt am Main

Luchtvaartmaatschappijen Stuttgart Frankfurt am Main

Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Stuttgart Frankfurt am Main

Carpoolen Stuttgart Frankfurt am Main

De duur van een carpool reis tussen Stuttgart en Frankfurt am Main is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Frankfurt am Main zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Frankfurt am Main, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Stuttgart en Frankfurt am Main, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Stuttgart Frankfurt am Main contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Huisdieren zijn toegestaan in carpools tussen Stuttgart en Frankfurt am Main, afhankelijk van de voorkeur van de chauffeur. Het is belangrijk om dit met de chauffeur te overleggen voordat u boekt.

Carpool platform Stuttgart Frankfurt am Main

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Frankfurt am Main
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd