Aanbevolen route
Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Gelsenkirchen met trein, carpooling
Gelsenkirchen
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Stuttgart
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Essen
Essen
Reizen met de trein naar Gelsenkirchen
Gelsenkirchen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Gelsenkirchen?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Gelsenkirchen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Gelsenkirchen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Gelsenkirchen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (HKX, Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Gelsenkirchen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Gelsenkirchen reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Gelsenkirchen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Gelsenkirchen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Gelsenkirchen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Gelsenkirchen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Gelsenkirchen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Stuttgart Gelsenkirchen

Carpoolen tussen Stuttgart en Gelsenkirchen is perfect als u in goed gezelschap naar Gelsenkirchen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Gelsenkirchen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Gelsenkirchen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Gelsenkirchen

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Gelsenkirchen
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
338 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Stuttgart Gelsenkirchen
Zoeken naar accommodatie in Gelsenkirchen
Plan uw reis van Stuttgart naar Gelsenkirchen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Gelsenkirchen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Gelsenkirchen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals HKX, Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Gelsenkirchen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Gelsenkirchen

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Gelsenkirchen?
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Gelsenkirchen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Gelsenkirchen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Gelsenkirchen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Gelsenkirchen?
Comfort Treinen tussen Stuttgart en Gelsenkirchen bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Stuttgart-Gelsenkirchen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Gelsenkirchen?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Stuttgart en Gelsenkirchen is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Stuttgart Gelsenkirchen. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Gelsenkirchen?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Gelsenkirchen Aankomst Stations

Gelsenkirchen Hbf
Kaart
Gelsenkirchen-Buer Nord
Kaart
Gelsenkirchen-Hassel
Kaart
Gelsenkirchen-Rotthausen
Kaart
Zoek naar tickets voor Stuttgart Gelsenkirchen
Zoeken naar accommodatie in Gelsenkirchen

Bus Stuttgart Gelsenkirchen

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Stuttgart-Gelsenkirchen busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Stuttgart en Gelsenkirchen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bussen tussen Stuttgart en Gelsenkirchen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Stuttgart Gelsenkirchen

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Gelsenkirchen

Treinen Stuttgart Gelsenkirchen

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Stuttgart naar Gelsenkirchen reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stuttgart naar Gelsenkirchen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Stuttgart en Gelsenkirchen te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Gelsenkirchen

HKX
HKX
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
Zoek naar treintickets Stuttgart Gelsenkirchen

Carpoolen Stuttgart Gelsenkirchen

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Stuttgart Gelsenkirchen contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Gelsenkirchen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Gelsenkirchen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Stuttgart Gelsenkirchen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Gelsenkirchen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd