Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Karlsruhe met bus, trein, carpooling
Karlsruhe
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Karlsruhe?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Karlsruhe te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Karlsruhe te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Karlsruhe, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of Hellö) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Karlsruhe, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Karlsruhe reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Karlsruhe heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Karlsruhe

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Karlsruhe, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Karlsruhe per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Karlsruhe ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Stuttgart Karlsruhe

Carpoolen tussen Stuttgart en Karlsruhe is perfect als u in goed gezelschap naar Karlsruhe wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Karlsruhe kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Karlsruhe te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Karlsruhe

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Karlsruhe
Duitsland
Baden-Württemberg
Afstand
62 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Stuttgart Karlsruhe
Zoeken naar accommodatie in Karlsruhe
Plan uw reis van Stuttgart naar Karlsruhe gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Karlsruhe gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Karlsruhe vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of Hellö om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Karlsruhe met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Karlsruhe

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Karlsruhe?
Milieuvriendelijk De trein Stuttgart-Karlsruhe wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Stuttgart naar Karlsruhe zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Karlsruhe kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Stuttgart-Karlsruhe kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Karlsruhe?
Flexibel Carpoolen van Stuttgart naar Karlsruhe is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Stuttgart en Karlsruhe is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Stuttgart Karlsruhe. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Karlsruhe?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Stuttgart en Karlsruhe, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Stuttgart en Karlsruhe zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Karlsruhe zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Karlsruhe om de afstand van 62 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Karlsruhe kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Karlsruhe?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart-Vaihingen
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Karlsruhe aankomst busstations

Karlsruhe
Kaart
Karlsruhe
Kaart

Karlsruhe Aankomst Stations

Karlsruhe Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Stuttgart Karlsruhe
Zoeken naar accommodatie in Karlsruhe

Bus Stuttgart Karlsruhe

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Stuttgart-Karlsruhe busticket extra kosten met zich mee.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Stuttgart-Karlsruhe varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Stuttgart naar Karlsruhe op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Stuttgart vanuit Karlsruhe varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Karlsruhe, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Stuttgart en Karlsruhe bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Stuttgart Karlsruhe

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Karlsruhe

Treinen Stuttgart Karlsruhe

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Stuttgart naar Karlsruhe reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treintickets van Stuttgart naar Karlsruhe kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Stuttgart naar Karlsruhe reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Stuttgart en Karlsruhe.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stuttgart naar Karlsruhe ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Karlsruhe

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Stuttgart Karlsruhe

Carpoolen Stuttgart Karlsruhe

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Stuttgart en Karlsruhe, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Karlsruhe zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Karlsruhe, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Stuttgart naar Karlsruhe hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Stuttgart Karlsruhe

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Karlsruhe
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd