Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Keulen met bus, carpooling, trein
Keulen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Keulen?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Keulen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Keulen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Keulen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Keulen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Keulen reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Keulen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Keulen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Keulen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Keulen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Keulen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Stuttgart Keulen

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Stuttgart en Keulen, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Keulen te komen.

Carpoolen Stuttgart Keulen

Carpoolen tussen Stuttgart en Keulen is perfect als u in goed gezelschap naar Keulen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Keulen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Keulen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Keulen

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Keulen
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
288 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Stuttgart Keulen
Zoeken naar accommodatie in Keulen
Plan uw reis van Stuttgart naar Keulen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Keulen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Keulen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Keulen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Keulen

Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Keulen?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Stuttgart naar Keulen.
Flexibel Carpoolen van Stuttgart naar Keulen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Stuttgart naar Keulen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Keulen?
Landschappen Treinen tussen Stuttgart en Keulen bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Milieuvriendelijk De trein Stuttgart-Keulen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Stuttgart-Keulen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Keulen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Keulen?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Stuttgart en Keulen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Keulen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Keulen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Keulen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Keulen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Keulen om de afstand van 288 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Stuttgart naar Keulen?
Snelheid Vliegen tussen Stuttgart en Keulen is de snelste manier om de 288 km tussen Stuttgart en Keulen af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Stuttgart naar Keulen, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Keulen moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Stuttgart vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Stuttgart naar Keulen kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Keulen?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Vertrekluchthavens in Stuttgart

Echterdingen
Kaart

Keulen aankomst busstations

Koln
Kaart
Köln-Deutz
Kaart
Cologne South Airport
Kaart
Köln/Bonn Flughafen
Kaart

Keulen Aankomst Stations

Köln Hbf
Kaart
Köln Messe/Deutz
Kaart
Köln-Ehrenfeld
Kaart
Köln-Mülheim
Kaart
Köln Süd
Kaart
Köln/Bonn Flughafen
Kaart
Köln Geldernstr/Parkgürtel
Kaart
Köln-Chorweiler
Kaart
Köln-Chorweiler Nord
Kaart
Köln-Dellbrück
Kaart
Köln Hansaring
Kaart
Köln-Longerich
Kaart
Köln Volkhovener Weg
Kaart
Köln-Blumenberg
Kaart
Köln-Buchforst
Kaart
Köln-Holweide
Kaart
Köln-Nippes
Kaart
Köln-Stammheim
Kaart
Köln-Worringen
Kaart
Köln West
Kaart
None
None
Zoek naar tickets voor Stuttgart Keulen
Zoeken naar accommodatie in Keulen

Bus Stuttgart Keulen

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Stuttgart-Keulen. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Stuttgart en Keulen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Keulen rijden.

De frequentie van vertrekken naar Stuttgart vanuit Keulen varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Keulen, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Stuttgart en Keulen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Stuttgart Keulen

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
DeinBus
DeinBus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Keulen

Treinen Stuttgart Keulen

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Stuttgart naar Keulen. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Stuttgart naar Keulen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Keulen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stuttgart naar Keulen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Stuttgart naar Keulen kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Keulen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Mittelrheinbahn
Mittelrheinbahn
Zoek naar treintickets Stuttgart Keulen

Vluchten Stuttgart Keulen

Luchtvaartmaatschappijen Stuttgart Keulen

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Stuttgart Keulen

Carpoolen Stuttgart Keulen

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Stuttgart Keulen contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Keulen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Keulen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Stuttgart en Keulen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Stuttgart Keulen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Keulen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd