Aanbevolen route
Stuttgart
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Dusseldorf
Dusseldorf
Reizen met de trein, carpooling naar Monchengladbach
Monchengladbach
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Monchengladbach met trein, carpooling, bus
Monchengladbach
Prijzen zoeken
Stuttgart
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Keulen
Keulen
Reizen met de trein, carpooling naar Monchengladbach
Monchengladbach
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Monchengladbach?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Monchengladbach te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Monchengladbach te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Monchengladbach, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (EuroBahn, Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Monchengladbach, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Monchengladbach reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Monchengladbach heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Monchengladbach

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Monchengladbach, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Monchengladbach per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Monchengladbach ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Stuttgart Monchengladbach

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Stuttgart en Monchengladbach, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Monchengladbach te komen.

Carpoolen Stuttgart Monchengladbach

Carpoolen tussen Stuttgart en Monchengladbach is perfect als u in goed gezelschap naar Monchengladbach wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Monchengladbach kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Monchengladbach te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Monchengladbach

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Monchengladbach
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
332 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Stuttgart Monchengladbach
Zoeken naar accommodatie in Monchengladbach
Plan uw reis van Stuttgart naar Monchengladbach gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Monchengladbach gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Monchengladbach vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals EuroBahn, Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Monchengladbach met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Monchengladbach

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Monchengladbach?
Landschappen Treinen tussen Stuttgart en Monchengladbach bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Snelheid Treinen van Stuttgart naar Monchengladbach zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Monchengladbach kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Stuttgart-Monchengladbach kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Monchengladbach?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Stuttgart en Monchengladbach, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Monchengladbach zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Monchengladbach (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Monchengladbach zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Monchengladbach om de afstand van 332 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Monchengladbach kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Stuttgart naar Monchengladbach?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Stuttgart naar Monchengladbach, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Stuttgart en Monchengladbach is de snelste manier om de 332 km tussen Stuttgart en Monchengladbach af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Monchengladbach moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Stuttgart vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Stuttgart naar Monchengladbach kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Monchengladbach?
Flexibel Carpoolen van Stuttgart naar Monchengladbach is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Stuttgart naar Monchengladbach is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Stuttgart naar Monchengladbach kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Monchengladbach?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Vertrekluchthavens in Stuttgart

Echterdingen
Kaart

Monchengladbach aankomst busstations

Mönchengladbach
Kaart

Monchengladbach Aankomst Stations

Mönchengladbach Hbf
Kaart
Mönchengladbach-Lürrip
Kaart
Zoek naar tickets voor Stuttgart Monchengladbach
Zoeken naar accommodatie in Monchengladbach

Bus Stuttgart Monchengladbach

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Stuttgart-Monchengladbach busticket extra kosten met zich mee.

De duur van de busreis tussen Stuttgart en Monchengladbach varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Monchengladbach rijden.

De frequentie van vertrekken naar Stuttgart vanuit Monchengladbach varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Monchengladbach, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Stuttgart en Monchengladbach bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Stuttgart Monchengladbach

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Onebus
Onebus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Monchengladbach

Treinen Stuttgart Monchengladbach

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Stuttgart naar Monchengladbach reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

De gemiddelde reistijd van Stuttgart naar Monchengladbach hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Monchengladbach zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Stuttgart naar Monchengladbach reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Stuttgart en Monchengladbach.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stuttgart naar Monchengladbach ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Monchengladbach

EuroBahn
EuroBahn
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Zoek naar treintickets Stuttgart Monchengladbach

Vluchten Stuttgart Monchengladbach

Luchtvaartmaatschappijen Stuttgart Monchengladbach

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Stuttgart Monchengladbach

Carpoolen Stuttgart Monchengladbach

De duur van een carpool reis tussen Stuttgart en Monchengladbach is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Monchengladbach zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Monchengladbach, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Stuttgart en Monchengladbach, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Stuttgart naar Monchengladbach hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Stuttgart Monchengladbach

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Monchengladbach
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd