Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Munchen met trein, bus, carpooling
Munchen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Munchen?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Munchen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Munchen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Munchen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of DeinBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Munchen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Munchen reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Munchen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Munchen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Munchen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Munchen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Munchen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Stuttgart Munchen

Carpoolen tussen Stuttgart en Munchen is perfect als u in goed gezelschap naar Munchen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Munchen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Munchen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Munchen

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Munchen
Duitsland
Beieren
Afstand
191 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Stuttgart Munchen
Zoeken naar accommodatie in Munchen
Plan uw reis van Stuttgart naar Munchen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Munchen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Munchen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of DeinBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Munchen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Munchen

Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Munchen?
Flexibel Carpoolen van Stuttgart naar Munchen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Stuttgart naar Munchen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Stuttgart naar Munchen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Munchen?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Stuttgart en Munchen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Munchen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Munchen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Munchen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Munchen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Munchen om de afstand van 191 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Munchen?
Milieuvriendelijk De trein Stuttgart-Munchen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Stuttgart of Munchen liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Stuttgart-Munchen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Munchen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Munchen?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart-Vaihingen
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Munchen aankomst busstations

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart
Munich central bus station
Kaart

Munchen Aankomst Stations

München Hbf
Kaart
München Ost
Kaart
München-Pasing
Kaart
Zoek naar tickets voor Stuttgart Munchen
Zoeken naar accommodatie in Munchen

Bus Stuttgart Munchen

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Stuttgart-Munchen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Stuttgart naar Munchen op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Stuttgart en Munchen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Munchen rijden.

De frequentie van vertrekken naar Stuttgart vanuit Munchen varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Munchen, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Stuttgart en Munchen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Stuttgart Munchen

FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Munchen

Treinen Stuttgart Munchen

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Stuttgart naar Munchen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Stuttgart en Munchen.

De gemiddelde reistijd van Stuttgart naar Munchen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Munchen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stuttgart naar Munchen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Stuttgart naar Munchen kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Munchen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Stuttgart Munchen

Carpoolen Stuttgart Munchen

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Stuttgart naar Munchen hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Munchen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Munchen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Stuttgart en Munchen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Stuttgart en Munchen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Stuttgart Munchen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Munchen
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd