Aanbevolen route
Stuttgart
Rechtstreekse reis naar Munster met vlucht, bus, carpooling, trein
Munster
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Stuttgart
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Munster
Munster
Prijzen zoeken
Stuttgart
Reizen met de trein, carpooling naar Hamm
Hamm
Reizen met de trein, carpooling naar Munster
Munster
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Stuttgart naar Munster?

Bent u van plan om van Stuttgart naar Munster te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Stuttgart naar Munster te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Stuttgart en Munster, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Stuttgart en Munster, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Stuttgart Munster reis te plannen.

Voor uw reis van Stuttgart naar Munster heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Stuttgart naar Munster

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Stuttgart naar Munster, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Stuttgart Munster per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Stuttgart Munster ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Stuttgart Munster

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Stuttgart en Munster, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Munster te komen.

Carpoolen Stuttgart Munster

Carpoolen tussen Stuttgart en Munster is perfect als u in goed gezelschap naar Munster wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Stuttgart of Munster kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Stuttgart naar Munster te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Stuttgart Munster

Stad van vertrek
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Stad van bestemming
Munster
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
371 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vlucht, bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Stuttgart Munster
Zoeken naar accommodatie in Munster
Plan uw reis van Stuttgart naar Munster gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Stuttgart naar Munster gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Stuttgart en Munster vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Stuttgart en Munster met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Stuttgart en Munster

Voordelen en nadelen van vliegen van Stuttgart naar Munster?
Snelheid Vliegen tussen Stuttgart en Munster is de snelste manier om de 371 km tussen Stuttgart en Munster af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Stuttgart naar Munster, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Stuttgart Munster hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Stuttgart naar Munster kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Munster moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Stuttgart vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Stuttgart naar Munster?
Landschappen Treinen tussen Stuttgart en Munster bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Milieuvriendelijk De trein Stuttgart-Munster wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Stuttgart en Munster bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Stuttgart-Munster kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Stuttgart Munster kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Stuttgart naar Munster?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Stuttgart en Munster zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Stuttgart naar Munster zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Munster (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Stuttgart en Munster, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Stuttgart en Munster kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Stuttgart naar Munster zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Munster om de afstand van 371 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Stuttgart naar Munster?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Stuttgart en Munster is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Stuttgart naar Munster is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Stuttgart naar Munster is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Stuttgart Munster. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Stuttgart naar Munster kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Stuttgart? Waar kom ik aan in Munster?

Stuttgart vertrek busstations

Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart

Vertrekstations in Stuttgart

Stuttgart Hbf
Kaart

Vertrekluchthavens in Stuttgart

Echterdingen
Kaart

Munster aankomst busstations

Münster
Kaart
Munster
Kaart

Munster Aankomst Stations

Münster (Westf) Hbf
Kaart
Münster-Amelsbüren
Kaart
Münster-Albachten
Kaart
Münster-Hiltrup
Kaart

Munster aankomst luchthavens

Muenster
Kaart
Zoek naar tickets voor Stuttgart Munster
Zoeken naar accommodatie in Munster

3 tips om goedkoper te reizen tussen Stuttgart en Munster

Heeft u besloten om van Stuttgart naar Munster te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Stuttgart naar Munster.

  • 1. Licht reizen
    Als u tussen Stuttgart en Munster reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Munster vertrekt.
  • 2. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Stuttgart naar Munster. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Munster vinden.
  • 3. Wees flexibel met data
    Tickets Stuttgart-Munster zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Munster te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Stuttgart-Munster. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Munster vinden.

Bus Stuttgart Munster

De frequentie van vertrekken naar Stuttgart vanuit Munster varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Munster, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Stuttgart en Munster bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De duur van de busreis tussen Stuttgart en Munster varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Munster rijden.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Stuttgart-Munster, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Stuttgart-Munster. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Stuttgart-Munster varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Stuttgart naar Munster op Vivanoda.

Busmaatschappijen Stuttgart Munster

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
DeinBus
DeinBus
Zoek naar buskaartjes Stuttgart Munster

Treinen Stuttgart Munster

Treintickets van Stuttgart naar Munster kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Stuttgart naar Munster reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Stuttgart en Munster.

De gemiddelde reistijd van Stuttgart naar Munster hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Munster zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Stuttgart naar Munster reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Stuttgart naar Munster ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinen tussen Stuttgart en Munster zijn uitgerust met oprijplaten en gereserveerde zitplaatsen voor rolstoelgebruikers en passagiers met beperkte mobiliteit. Reizigers met een handicap wordt aangeraden voor de reis contact op te nemen met de assistentiedienst voor extra hulp en optimale zorg in Stuttgart.

Treinmaatschappijen van Stuttgart naar Munster

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
Zoek naar treintickets Stuttgart Munster

Vluchten Stuttgart Munster

Luchtvaartmaatschappijen Stuttgart Munster

Emerald Airways
Emerald Airways
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Stuttgart Munster

Carpoolen Stuttgart Munster

De duur van een carpool reis tussen Stuttgart en Munster is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Stuttgart naar Munster zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Stuttgart naar Munster, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Stuttgart Munster contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Huisdieren zijn toegestaan in carpools tussen Stuttgart en Munster, afhankelijk van de voorkeur van de chauffeur. Het is belangrijk om dit met de chauffeur te overleggen voordat u boekt.

U kunt voor de rit contact opnemen met de Stuttgart Munster carpool chauffeur via het carpooling platform waar u uw rit heeft geboekt. Het is aanbevolen dat u de details van uw reis, zoals ophaallocatie en tijdschema, voorafgaand aan uw reis met de chauffeur bespreekt.

De vertrek- en aankomsttijden voor carpools van Stuttgart naar Munster variëren afhankelijk van de chauffeur en de gekozen route. Vivanoda biedt u zoekopties om de meest geschikte tijden te bepalen.

Carpool platform Stuttgart Munster

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Stuttgart Munster
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd