Reizen van Utrecht naar Eindhoven

Plan uw reis van Utrecht naar Eindhoven in trein, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Utrecht naar Eindhoven in te gaan trein, auto

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Utrecht
Eindhoven
/
  • Krijg tarieven

Reizen Utrecht Eindhoven

Wijzen van vervoercarpooling, trein
afstand77 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Utrecht naar Eindhoven ?

Eindhoven is je volgende vakantiebestemming, maar je vraagt je af hoe je daar naartoe kunt gaan en hoe het mogelijk is om de goedkoopste te krijgen Utrecht naar Eindhoven transportaanbiedingen? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor carpoolen en treinen te bereiken Eindhoven. Voer uw reisdata in Eindhoven dan doet Vivanoda de rest. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Utrecht, reist u met Blablacar of Nederlandse Spoorwegen NS door carpoolen of treinen.

Alle vervoerswijzen Utrecht Eindhoven

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Carpool van Utrecht naar Eindhoven

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Utrecht-Eindhoven met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Je hebt dus meer kansen om te vinden Utrecht-Eindhoven rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Eindhoven.

trein Utrecht naar Eindhoven

Is er een directe trein op weg naar Eindhoven van Utrecht?

Inderdaad, de steden van Eindhoven en Utrecht zijn verbonden met een directe treinverbinding. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Eindhoven en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Utrecht op bepaalde dagen. Om de goedkoopste te vinden Utrecht-Eindhoven treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Treinstations van Utrecht

  • Utrecht Centraal

Treinstations in Eindhoven

  • Eindhoven

Intercitytrein Utrecht Eindhoven

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Utrecht-Eindhoven route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Utrecht Eindhoven spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Nederlandse Spoorwegen NS.
Nederlandse Spoorwegen NS Utrecht Eindhoven

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)