Reizen van Utrecht naar Maastricht

Plan uw reis van Utrecht naar Maastricht in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Utrecht naar Maastricht in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Utrecht
Maastricht
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Utrecht Maastricht

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand143 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Utrecht naar Maastricht ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Utrecht naar Maastricht? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen en treinen in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Maastricht en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken treinen, carpoolen en bussen van FlixBus, Blablacar, Nederlandse Spoorwegen NS, DeinBus of Deutsche Bahn te bereiken Maastricht.

Alle vervoerswijzen Utrecht Maastricht

Voor een reis van Utrecht (Nederland) naar Maastricht (Nederland) met een afstand van 143 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Utrecht Maastricht-trein is direct.
De treinen Intercity 800 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Maastricht vertrekken vanaf het Utrecht Centraal-treinstation in Utrecht. Aankomst in Maastricht zal zijn op Maastricht Station (1.3 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Utrecht-Maastricht.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Utrecht-Maastricht te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Utrecht-Keulen en Keulen-Maastricht.
Je gaat aan boord van een bus naar Utrecht. De bus brengt je naar het busstation Koln (0.4 km vanaf Keulen, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Keulen op tijd op het Utrecht-busstation (op de 1.1 km de Utrecht) verschijnt.Neem in Keulen een andere bus die je naar het busstation van Maastricht ( Nederland) zal brengen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)