Reizen van Valence naar Rouen

Plan uw reis van Valence naar Rouen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Valence naar Rouen in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Valence
Rouen
/
/
  • Krijg tarieven
2
Valence
Parijs
Rouen
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Valence Rouen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand578 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Valence naar Rouen ?

Rouen is je volgende vakantiebestemming, maar je vraagt je af hoe je daar naartoe kunt gaan en hoe het mogelijk is om de goedkoopste te krijgen Valence naar Rouen transportaanbiedingen? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen en treinen in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Rouen en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Valence, reist u met SNCF, OUIBUS, Eurolines, Blablacar, FlixBus, Isilines of OUIGO door bussen, carpoolen of treinen.

Alle vervoerswijzen Valence Rouen

Voor een reis van Valence (Rhône-Alpes, Frankrijk) naar Rouen (Normandie, Frankrijk) met een afstand van 578 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Valence Rouen-trein is direct.
De treinen TGV van SNCF naar Rouen vertrekken vanaf het Valence-TGV-treinstation in Valence. Aankomst in Rouen zal zijn op Rouen-Rive-Droite Station (0.8 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Valence-Rouen.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Valence-Rouen te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Valence-Parijs en Parijs-Rouen.
Je gaat aan boord van een bus naar Valence. De bus brengt je naar het busstation Paris Galliéni (4.7 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Valence-busstation (op de 0.4 km de Valence) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Rouen (Normandie Frankrijk) zal brengen.

Welke vervoerders reizen tussen Valence en Rouen?

Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Valence-Rouen met TGV-trein vanuit Valence-TGV Station (9.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Rouen-Rive-Droite Station (0.8 km vanuit het centrum)
OUIGO beheert de lijn van Valence naar Parijs met -trein vanuit Valence-TGV station naar station Marne-la-Vallée-Chessy (Île-de-France Frankrijk)
Busbedrijven
Busmaatschappij Isilines biedt busdiensten van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Rouen Bus Terminal (Normandie Frankrijk)
Eurolines is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Valence City (met het busstation Valence in het centrum van 0.4 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum. en van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Rouen Bus Terminal (Normandie Frankrijk)
De FlixBus-busmaatschappij draait tussen Parijs City (met het busstation Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole in het centrum van 23 km) en Rouen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rouen op ongeveer 0.8 km van het centrum.
Het OUIBUS-netwerk omvat buslijnen van Valence Bus Terminal in Valence en Paris-Bercy Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris-Bercy in het centrum van 2.9 km) en Rouen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rouen op ongeveer 0.8 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Valence-Rouen (579 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)