Valencia
Rechtstreekse reis naar Barcelona met trein, bus, vlucht, carpooling
Barcelona
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Valencia naar Barcelona?

Bent u van plan om van Valencia naar Barcelona te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Valencia naar Barcelona te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Valencia en Barcelona, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Renfe, Blablabus, FlixBus, ALSA of Iberia) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Valencia en Barcelona, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Valencia Barcelona reis te plannen.

Voor uw reis van Valencia naar Barcelona heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Valencia naar Barcelona

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Valencia naar Barcelona, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Valencia Barcelona per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Valencia Barcelona ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Valencia Barcelona

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Valencia en Barcelona, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Barcelona te komen.

Carpoolen Valencia Barcelona

Carpoolen tussen Valencia en Barcelona is perfect als u in goed gezelschap naar Barcelona wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Valencia of Barcelona kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Valencia naar Barcelona te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Valencia Barcelona

Stad van vertrek
Valencia
Spanje
Valencia
Stad van bestemming
Barcelona
Spanje
Catalonië
Afstand
303 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus, vlucht en carpooling
Zoek naar tickets voor Valencia Barcelona
Zoeken naar accommodatie in Barcelona
Plan uw reis van Valencia naar Barcelona gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Valencia naar Barcelona gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Valencia en Barcelona vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Renfe, Blablabus, FlixBus, ALSA of Iberia om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Valencia en Barcelona met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Valencia en Barcelona

Voordelen en nadelen van vliegen van Valencia naar Barcelona?
Snelheid Vliegen tussen Valencia en Barcelona is de snelste manier om de 303 km tussen Valencia en Barcelona af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Valencia naar Barcelona, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Valencia Barcelona hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Barcelona moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Valencia vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Valencia naar Barcelona kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Valencia naar Barcelona?
Comfort Treinen tussen Valencia en Barcelona bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Bereikbaarheid Treinstations in Valencia of Barcelona liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Valencia naar Barcelona zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Kosten Treintickets Valencia-Barcelona kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Valencia Barcelona kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Valencia naar Barcelona?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Valencia en Barcelona zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Valencia en Barcelona, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Valencia naar Barcelona zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Barcelona (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Valencia en Barcelona kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Valencia naar Barcelona zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Barcelona om de afstand van 303 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Valencia naar Barcelona?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Valencia en Barcelona is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Valencia naar Barcelona is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Valencia naar Barcelona is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Valencia Barcelona. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Valencia naar Barcelona kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Valencia? Waar kom ik aan in Barcelona?

Valencia vertrek busstations

Valencia
Kaart

Vertrekstations in Valencia

Valencia-Estacio Del Nord
Kaart
Valencia-Joaquim Sorolla
Kaart
Valencia-Cabanyal
Kaart

Vertrekluchthavens in Valencia

Valencia
Kaart

Barcelona aankomst busstations

Barcelone Norte
Kaart
Barcelone Sants
Kaart

Barcelona Aankomst Stations

Barcelona-Sants
Kaart
Barcelona-Estacio De França
Kaart
Barcelona-Clot-Arago
Kaart
Barcelona-Sant Andreu Comtal
Kaart
Barcelona-Paseo de Gracia
Kaart

Barcelona aankomst luchthavens

Barcelona-El Prat
Kaart
Zoek naar tickets voor Valencia Barcelona
Zoeken naar accommodatie in Barcelona

3 tips om goedkoper te reizen tussen Valencia en Barcelona

Heeft u besloten om van Valencia naar Barcelona te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Valencia naar Barcelona.

  • 1. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Valencia naar Barcelona. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Barcelona vinden.
  • 2. Vermijd extra's
    Sommige extra's, zoals eten en drinken tijdens de reis van Valencia naar Barcelona, kunnen duur zijn en zijn niet altijd nodig voor een korte reis. Om geld te besparen, probeer snacks of drankjes te plannen voordat u naar Barcelona vertrekt, en gebruik gratis alternatieven voor entertainment, zoals het lezen van een boek.
  • 3. Wees flexibel met data
    Tickets Valencia-Barcelona zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Barcelona te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Valencia-Barcelona. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Barcelona vinden.

Bus Valencia Barcelona

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Valencia-Barcelona varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Valencia naar Barcelona op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Valencia en Barcelona zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Valencia vanuit Barcelona varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Barcelona, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Valencia-Barcelona, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De duur van de busreis tussen Valencia en Barcelona varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Barcelona rijden.

Valencia-Barcelona bussen zijn over het algemeen uitgerust met airconditioning om het de passagiers comfortabel te houden, vooral in de zomer wanneer de temperaturen hoog zijn.

Busmaatschappijen Valencia Barcelona

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Zoek naar buskaartjes Valencia Barcelona

Treinen Valencia Barcelona

Treinen tussen Valencia en Barcelona zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treintickets van Valencia naar Barcelona kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Valencia en Barcelona te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Valencia naar Barcelona ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Valencia naar Barcelona reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Valencia en Barcelona.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Valencia naar Barcelona reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Valencia naar Barcelona

Renfe
Renfe
Zoek naar treintickets Valencia Barcelona

Vluchten Valencia Barcelona

Luchtvaartmaatschappijen Valencia Barcelona

Iberia
Iberia
Zoek naar vluchten Valencia Barcelona

Carpoolen Valencia Barcelona

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Valencia Barcelona contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Valencia en Barcelona. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De duur van een carpool reis tussen Valencia en Barcelona is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Valencia en Barcelona, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Valencia Barcelona

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Valencia Barcelona
Valencia naar Barcelona bus, trein, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Valencia naar Barcelona

Wat te zien en te doen in Barcelona?

Wandel door de Gotische wijk, vol smalle straatjes, pittoreske pleinen en historische gebouwen. Mis de Boqueria-markt niet, waar u lokale gerechten kunt proeven zoals paella, tapas en verse zeevruchten.

Geniet van het 4,5 km lange strand van Barcelona, met vele watersporten en visrestaurants.

Ontdek de musea van de stad, zoals het Picasso Museum en het Nationaal Kunstmuseum van Catalonië, die indrukwekkende kunstcollecties herbergen.

Sluit uw dag af met een drankje en tapas in een van de vele bars en restaurants in de stad. Probeer de beroemde Cava, een mousserende wijn die in Catalonië wordt geproduceerd.

Zoek naar tickets voor Valencia Barcelona
Zoeken naar accommodatie in Barcelona

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd