Aanbevolen route
Almeria
Rechtstreekse reis naar Nador met veerboot
Nador
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Almeria
Reizen met de veerboot naar Melilla
Melilla
Reizen met de veerboot naar Motril
Motril
Reizen met de veerboot naar Nador
Nador
Prijzen zoeken
Almeria
Reizen met de trein, carpooling naar Granada
Granada
Reizen met de bus naar Motril
Motril
Reizen met de veerboot naar Nador
Nador
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Almeria naar Nador?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Almeria naar Nador? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Almeria naar Nador is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Almeria naar Nador stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Almeria naar Nador ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea of Naviera Armas, zodat u de Almeria Nador ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Acciona Trasmediterránea bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Almeria naar Nador te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Almeria - Nador

Haven van vertrek
Almeria
Spanje
Andalusië
Haven van aankomst
Nador
Marokko
Afstand
189 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Frequentie van overtochten
5 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
3 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Almeria Nador: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Almeria naar Nador wilt reizen, variëren de prijzen van €55 voor één persoon als u zonder auto reist tot €653 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Almeria naar Nador route is €209. De gemiddelde vaartijd van Almeria naar Nador is 6 uur 58 min. De langzaamste veerboten doen er 11 uur over om Nador te bereiken, terwijl de snelste boten in 5 uur in Nador aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:00 vanuit de haven van Almeria. De laatste boot naar Nador verlaat de haven van Almeria om 23:59.

Gemiddelde prijs van een Almeria naar Nador ferry overtocht
€209
Prijsklasse van overtochten Almeria Nador (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€55 - €653
Gemiddelde reistijd Almeria Nador
6 uur 58 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Nador
08:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Nador
23:59
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Nador
05:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Nador
21:00

Waarom met de veerboot van Almeria naar Nador?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Almeria naar Nador kan een handige en aangename optie zijn om in Nador te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Almeria naar Nador een ideale manier van reizen is.

Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Op een veerboot heeft u dit probleem niet: uw fiets wordt direct in de enorme garage van het schip geladen. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Almeria-Nador in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U vindt hem bij aankomst in Nador bij het uitstappen.
Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Almeria naar Nador te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Almeria en Nador te reizen dan met de veerboot. Alles is gemakkelijker. Zodra u Almeria verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Almeria en Nador zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.

Waar vertrekken de veerboten in Almeria? Waar komen de boten aan in Nador?

Haven van vertrek in Almeria

Acciona Trasmediterránea veerboten vertrekken naar Nador vanuit de volgende havens in Almeria:

Almeria
Kaart

Haven van aankomst in Nador

De schepen van Acciona Trasmediterránea komen aan in Nador in de volgende havens:

Nador
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Almeria en Nador?

Als u wilt reizen tussen Almeria en Nador met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Acciona Trasmediterránea die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Acciona Trasmediterránea Almeria Nador
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Almeria-Nador vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Almeria en Nador boeken. Acciona Trasmediterránea verzorgt 6 overtochten per week naar Nador vanuit Almeria en de reistijd is 6 uur. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea
6 uur
6 overtochten per week

FAQ

Als u met de veerboot van Almeria naar Nador gaat, duurt het minstens 3 uur 30 min om de 189 km tussen Almeria en Nador af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Almeria en Nador) en de veerbootmaatschappij (Acciona Trasmediterránea). Momenteel zijn er 5 overtochten per dag van Almeria naar Nador met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Almeria en Nador met elkaar verbinden: Acciona Trasmediterránea.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Almeria Nador boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Almeria en Nador legt u 189 km af.

Om met de boot van Almeria naar Nador te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €55 voor de laagste prijs tot €653 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €209.

De eerste ferry vertrekt vanuit Almeria om 08:00 naar Nador.

De laatste ferry naar Nador vertrekt meestal om 23:59 vanuit Almeria.

Uw Almeria naar Nador ferry ervaring

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Almeria naar Nador eruit ziet. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Almeria Nador cruise aan boord van Acciona Trasmediterránea of Naviera Armas, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Almeria tot ontscheping in Nador in kaart gebracht. U vindt hier ook praktische informatie over Almeria en Nador.

Vertrek vanuit Almeria met de veerboot

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Almeria Nador ferry reis begint:

  • Presentatie in de haven van Almeria / U moet binnen de door Acciona Trasmediterránea vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Almeria. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Almeria - Nador / In Almeria presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Acciona Trasmediterránea in de veerbootterminal van Almeria. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Nador / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Almeria die u uitnodigen om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Acciona Trasmediterránea regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.
Leven aan boord van de veerboot tussen Almeria en Nador

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het Acciona Trasmediterránea schip. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Aankomst van de veerboot in Nador

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Nador:

  • De veerboot vaart de haven van Nador binnen / U kunt de garage pas bereiken op uitnodiging van de bemanning. Het heeft geen zin u te haasten. In de tussentijd adviseren wij u om vanaf het buitendek te genieten van de aankomst in Nador.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Nador Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Nador verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Voetgangers stappen nog sneller uit. In Nador komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Verlaat eindelijk de haven en Nador wacht op u!
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd