Aanbevolen route
Barcelona
Rechtstreekse reis naar Palma (Mallorca) met vlucht, veerboot
Palma (Mallorca)
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Barcelona
Reizen met de veerboot naar Ibiza
Ibiza
Reizen met de vlucht, veerboot naar Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Prijzen zoeken
Barcelona
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Girona
Girona
Reizen met de vlucht naar Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Barcelona naar Palma (Mallorca)?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Barcelona naar Palma (Mallorca)? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Barcelona naar Palma (Mallorca) is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Barcelona naar Palma (Mallorca) stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Barcelona naar Palma (Mallorca) ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea of Baleària, zodat u de Barcelona Palma (Mallorca) ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Acciona Trasmediterránea of Baleària bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Barcelona naar Palma (Mallorca) te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Barcelona - Palma (Mallorca)

Haven van vertrek
Barcelona
Spanje
Catalonië
Haven van aankomst
Palma (Mallorca)
Spanje
De Balearen
Afstand
206 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea, Baleària
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
7 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Barcelona Palma (Mallorca): Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Barcelona naar Palma (Mallorca) wilt reizen, variëren de prijzen van €31 voor één persoon als u zonder auto reist tot €183 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Barcelona naar Palma (Mallorca) route is €96. De gemiddelde vaartijd van Barcelona naar Palma (Mallorca) is 7 uur 10 min. De langzaamste veerboten doen er 14 uur over om Palma (Mallorca) te bereiken, terwijl de snelste boten in 6 uur 20 min in Palma (Mallorca) aankomen. De eerste ferry vertrekt om 18:00 vanuit de haven van Barcelona. De laatste boot naar Palma (Mallorca) verlaat de haven van Barcelona om 23:40.

Gemiddelde prijs van een Barcelona naar Palma (Mallorca) ferry overtocht
€96
Prijsklasse van overtochten Barcelona Palma (Mallorca) (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€31 - €183
Gemiddelde reistijd Barcelona Palma (Mallorca)
7 uur 10 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Palma (Mallorca)
18:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Palma (Mallorca)
23:40
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Palma (Mallorca)
05:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Palma (Mallorca)
08:00

Waarom met de veerboot van Barcelona naar Palma (Mallorca)?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Barcelona naar Palma (Mallorca) kan een handige en aangename optie zijn om in Palma (Mallorca) te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Barcelona naar Palma (Mallorca) een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Bij de trein, de bus of het vliegtuig geldt vaak een maximum van één gratis stuk bagage en elk extra stuk bagage brengt extra kosten met zich mee. Wanneer u echter in Barcelona aan boord gaat van een Acciona Trasmediterránea of Baleària ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u zonder auto reist, zult u tijdens de reis naar Palma (Mallorca) beperkt zijn in uw bewegingen. Veel schepen bieden echter bagageopslag voor voetgangers. Informeer bij Acciona Trasmediterránea of Baleària.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Barcelona Palma (Mallorca), of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Acciona Trasmediterránea of Baleària, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Overal bieden grote ramen u een buitengewoon uitzicht op de azuurblauwe zee, zodat u optimaal kunt genieten van de rustgevende kracht ervan.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Als u kinderen hebt, is er geen betere manier om als gezin van Barcelona naar Palma (Mallorca) te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Barcelona verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Aan boord van de veerboot naar Palma (Mallorca) vliegt de tijd sneller voorbij dan u denkt en deze maritieme ervaring tussen Barcelona en Palma (Mallorca) zal voor uw kinderen nog lang onvergetelijk blijven.

Waar vertrekken de veerboten in Barcelona? Waar komen de boten aan in Palma (Mallorca)?

Haven van vertrek in Barcelona

Acciona Trasmediterránea of Baleària veerboten vertrekken naar Palma (Mallorca) vanuit de volgende havens in Barcelona:

Barcelona
Kaart

Haven van aankomst in Palma (Mallorca)

De schepen van Baleària of Acciona Trasmediterránea komen aan in Palma (Mallorca) in de volgende havens:

Palma de Mallorca
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Barcelona en Palma (Mallorca)
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Barcelona en Palma (Mallorca)?

Als u wilt reizen tussen Barcelona en Palma (Mallorca) met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Acciona Trasmediterránea of Baleària die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Acciona Trasmediterránea Barcelona Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Barcelona-Palma (Mallorca) vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Barcelona en Palma (Mallorca) boeken. Acciona Trasmediterránea verzorgt 12 overtochten per week naar Palma (Mallorca) vanuit Barcelona en de reistijd is 7 uur 30 min. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea
7 uur 30 min
12 overtochten per week
Baleària Barcelona Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Barcelona-Palma (Mallorca) vergelijken en een Baleària ticket tussen Barcelona en Palma (Mallorca) boeken. Baleària verzorgt 7 overtochten per week naar Palma (Mallorca) vanuit Barcelona en de reistijd is 7 uur 30 min. Meer informatie over Baleària
7 uur 30 min
7 overtochten per week

FAQ

Als u met de veerboot van Barcelona naar Palma (Mallorca) gaat, duurt het minstens 7 uur 30 min om de 206 km tussen Barcelona en Palma (Mallorca) af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Barcelona en Palma (Mallorca)) en de veerbootmaatschappij (Acciona Trasmediterránea en Baleària). Momenteel zijn er 3 overtochten per dag van Barcelona naar Palma (Mallorca) met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Barcelona en Palma (Mallorca) met elkaar verbinden: Acciona Trasmediterránea en Baleària.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Acciona Trasmediterránea, Baleària.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Acciona Trasmediterránea, Baleària op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Barcelona Palma (Mallorca) boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Barcelona en Palma (Mallorca) legt u 206 km af.

Om met de boot van Barcelona naar Palma (Mallorca) te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €31 voor de laagste prijs tot €183 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €96.

De eerste ferry vertrekt vanuit Barcelona om 18:00 naar Palma (Mallorca).

De laatste ferry naar Palma (Mallorca) vertrekt meestal om 23:40 vanuit Barcelona.

Beleef een Barcelona naar Palma (Mallorca) ferry overtocht

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Barcelona naar Palma (Mallorca) eruit ziet. Om u te helpen in de sfeer te komen van een ferry cruise met Acciona Trasmediterránea of Baleària, leggen wij hier de verschillende etappes van de reis uit, van inschepen in Barcelona tot ontschepen in Palma (Mallorca). U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Barcelona en Palma (Mallorca).

Instappen in Barcelona

Voordat u vertrekt op uw Barcelona Palma (Mallorca) ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aankomsttijd in de haven van Barcelona / U moet binnen de door Acciona Trasmediterránea of Baleària vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Barcelona. Na deze tijd is uw reservering niet meer gegarandeerd.
  • Inchecken voor de overtocht Barcelona - Palma (Mallorca) / In Barcelona presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Baleària of Acciona Trasmediterránea in de veerbootterminal van Barcelona. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Palma (Mallorca) / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Barcelona die u uitnodigen om aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Acciona Trasmediterránea of Baleària om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.
Aan boord van de ferry van Barcelona naar Palma (Mallorca)

Op het schip van Acciona Trasmediterránea of Baleària heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

De ferry nadert Palma (Mallorca), ontschepen is aanstaande!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Palma (Mallorca):

  • De veerboot vaart de haven van Palma (Mallorca) binnen / U krijgt pas toegang tot de garage als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. U kunt het beste op het buitendek wachten om te zien hoe de veerboot de haven van Palma (Mallorca) binnen manoeuvreert.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Barcelona naar Palma (Mallorca) bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Palma (Mallorca) uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Palma (Mallorca) verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger gaat het nog sneller. Een douanecontrole in Palma (Mallorca) is niet uitgesloten. Verlaat eindelijk de haven en Palma (Mallorca) wacht op u!
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd