Aanbevolen route
Hirtshals
Rechtstreekse reis naar Kristiansand met veerboot
Kristiansand
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Hirtshals
Reizen met de veerboot naar Stavanger
Stavanger
Reizen met de vlucht, trein naar Kristiansand
Kristiansand
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Hirtshals naar Kristiansand?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Hirtshals naar Kristiansand? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Hirtshals naar Kristiansand is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Hirtshals naar Kristiansand stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Hirtshals naar Kristiansand ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Color Line of Fjord Line, zodat u de Hirtshals Kristiansand ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Fjord Line of Color Line bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Hirtshals naar Kristiansand te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Hirtshals - Kristiansand

Haven van vertrek
Hirtshals
Denemarken
Haven van aankomst
Kristiansand
Noorwegen
Afstand
131 km
Veerboot maatschappijen
Color Line, Fjord Line
Frequentie van overtochten
5 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur 20 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Hirtshals Kristiansand: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Hirtshals naar Kristiansand wilt reizen, variëren de prijzen van €29 voor één persoon als u zonder auto reist tot €257 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Hirtshals naar Kristiansand route is €92. De gemiddelde vaartijd van Hirtshals naar Kristiansand is 3 uur 10 min. De langzaamste veerboten doen er 3 uur 55 min over om Kristiansand te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 25 min in Kristiansand aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:30 vanuit de haven van Hirtshals. De laatste boot naar Kristiansand verlaat de haven van Hirtshals om 21:45.

Gemiddelde prijs van een Hirtshals naar Kristiansand ferry overtocht
€92
Prijsklasse van overtochten Hirtshals Kristiansand (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€29 - €257
Gemiddelde reistijd Hirtshals Kristiansand
3 uur 10 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Kristiansand
08:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Kristiansand
21:45
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Kristiansand
01:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Kristiansand
23:59

Waarom met de veerboot van Hirtshals naar Kristiansand?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Hirtshals naar Kristiansand kan een handige en aangename optie zijn om in Kristiansand te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Hirtshals naar Kristiansand een ideale manier van reizen is.

Voor zorgzaam personeel
Elke minuut van de overtocht Hirtshals-Kristiansand, van inscheping in de haven van Hirtshals tot ontscheping in Kristiansand, staat gekwalificeerd en glimlachend personeel van Fjord Line of Color Line tot uw beschikking om u een aangename tijd te bezorgen. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. U vindt een 'informatiepunt' op het schip, meestal op het hoofddek.
Neem een onbeperkte hoeveelheid bagage mee
Bij andere vervoermiddelen is de hoeveelheid bagage vaak beperkt tot 1 stuk en moet voor elk extra stuk bagage worden betaald. Voor de overtocht van Hirtshals naar Kristiansand hoeft u geen toeslag te betalen, zolang al uw bagage in uw auto zit. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Kristiansand aankomt. Het is echter raadzaam om de bemanning van Fjord Line of Color Line te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. U geniet van een 360-graden uitzicht op de oceaan van de haven van Hirtshals tot Kristiansand, of u nu luncht of ontspant in een van de lounges van het schip. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.

Waar vertrekken de veerboten in Hirtshals? Waar komen de boten aan in Kristiansand?

Haven van vertrek in Hirtshals

Fjord Line of Color Line veerboten vertrekken naar Kristiansand vanuit de volgende havens in Hirtshals:

Hirtshals
Kaart

Haven van aankomst in Kristiansand

De schepen van Color Line of Fjord Line komen aan in Kristiansand in de volgende havens:

Kristiansand
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Hirtshals en Kristiansand
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Hirtshals en Kristiansand?

Als u wilt reizen tussen Hirtshals en Kristiansand met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Fjord Line of Color Line die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Fjord Line Hirtshals Kristiansand
Fjord Line
Fjord Line werd opgericht in 1993 en is gevestigd in Noorwegen. Zij biedt overtochten aan tussen Noorwegen, Denemarken en Duitsland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Hirtshals-Kristiansand vergelijken en een Fjord Line ticket tussen Hirtshals en Kristiansand boeken. Fjord Line verzorgt 3 overtochten per dag naar Kristiansand vanuit Hirtshals en de reistijd is 2 uur 20 min. Meer informatie over Fjord Line
2 uur 20 min
3 overtochten per dag
Color Line Hirtshals Kristiansand
Color Line
Color Line is een Noorse veerbootmaatschappij die vanuit Oslo vaart tussen Noorwegen en Zweden. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Hirtshals-Kristiansand vergelijken en een Color Line ticket tussen Hirtshals en Kristiansand boeken. Color Line verzorgt 14 overtochten per week naar Kristiansand vanuit Hirtshals en de reistijd is 3 uur 10 min. Meer informatie over Color Line
3 uur 10 min
14 overtochten per week

FAQ

Als u met de veerboot van Hirtshals naar Kristiansand gaat, duurt het minstens 2 uur 20 min om de 131 km tussen Hirtshals en Kristiansand af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Hirtshals en Kristiansand) en de veerbootmaatschappij (Fjord Line en Color Line). Momenteel zijn er 5 overtochten per dag van Hirtshals naar Kristiansand met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Hirtshals en Kristiansand met elkaar verbinden: Fjord Line en Color Line.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Color Line, Fjord Line.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Color Line, Fjord Line op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Hirtshals Kristiansand boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Hirtshals en Kristiansand legt u 131 km af.

Om met de boot van Hirtshals naar Kristiansand te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €29 voor de laagste prijs tot €257 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €92.

De eerste ferry vertrekt vanuit Hirtshals om 08:30 naar Kristiansand.

De laatste ferry naar Kristiansand vertrekt meestal om 21:45 vanuit Hirtshals.

Hoe is een Hirtshals naar Kristiansand ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Hirtshals en Kristiansand eruit zou zien. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Hirtshals Kristiansand cruise aan boord van Color Line of Fjord Line, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Hirtshals tot ontscheping in Kristiansand in kaart gebracht. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Hirtshals en Kristiansand.

Instappen in Hirtshals

Voordat uw Hirtshals Kristiansand ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Aankomsttijd in de haven van Hirtshals / U moet binnen de door Fjord Line of Color Line vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Hirtshals. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Hirtshals - Kristiansand / In de Hirtshals ferry terminal, zoek naar de Fjord Line of Color Line balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Kristiansand / In de veerbootterminal van Hirtshals worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van Fjord Line of Color Line om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.
Aan boord van het schip tussen Hirtshals en Kristiansand

Op de schepen van Color Line of Fjord Line is er voor elk wat wils. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Aankomst van de veerboot in Kristiansand

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Kristiansand:

  • De haven van Kristiansand is in zicht / U krijgt pas toegang tot de garage als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Kristiansand vanaf het dek van de boot.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Kristiansand Harbour verlaten.
  • Verlaat het schip en Kristiansand is van u / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Voetgangers stappen nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Kristiansand kan u een controle geven. Eindelijk is uw vakantie in Kristiansand begonnen!
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd