Aanbevolen route
Hoek van Holland
Rechtstreekse reis naar Harwich met veerboot
Harwich
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Hoek van Holland
Reizen met de trein, carpooling naar Rotterdam
Rotterdam
Reizen met de vlucht, trein, bus naar Londen
Londen
Reizen met de trein, carpooling naar Harwich
Harwich
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Hoek van Holland naar Harwich?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Hoek van Holland naar Harwich? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Hoek van Holland naar Harwich is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Hoek van Holland naar Harwich stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Hoek van Holland naar Harwich ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Stena Line, zodat u de Hoek van Holland Harwich ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Stena Line bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Hoek van Holland naar Harwich te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Hoek van Holland - Harwich

Haven van vertrek
Hoek van Holland
Nederland
Haven van aankomst
Harwich
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Afstand
194 km
Veerboot maatschappijen
Stena Line
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Hoek van Holland Harwich: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Hoek van Holland naar Harwich wilt reizen, variëren de prijzen van €55 voor één persoon als u zonder auto reist tot €342 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Hoek van Holland naar Harwich route is €155. De gemiddelde vaartijd van Hoek van Holland naar Harwich is 8 uur 4 min. De langzaamste veerboten doen er 9 uur 30 min over om Harwich te bereiken, terwijl de snelste boten in 6 uur 30 min in Harwich aankomen. De eerste ferry vertrekt om 13:45 vanuit de haven van Hoek van Holland. De laatste boot naar Harwich verlaat de haven van Hoek van Holland om 22:00.

Gemiddelde prijs van een Hoek van Holland naar Harwich ferry overtocht
€155
Prijsklasse van overtochten Hoek van Holland Harwich (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€55 - €342
Gemiddelde reistijd Hoek van Holland Harwich
8 uur 4 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Harwich
13:45
Tijd laatste ferry vertrekt naar Harwich
22:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Harwich
06:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Harwich
19:45

Waarom met de veerboot van Hoek van Holland naar Harwich?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Hoek van Holland naar Harwich kan een handige en aangename optie zijn om in Harwich te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Hoek van Holland naar Harwich een ideale manier van reizen is.

U krijgt veel meer rust dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. De Hoek van Holland Harwich ferry reis is precies het tegenovergestelde. Veerboten van Stena Line zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U begint uw vakantie in Harwich ongetwijfeld uitgerust.
Geniet van zeer attent personeel
Tijdens de hele reis van Hoek van Holland naar Harwich staat een professionele en behulpzame bemanning voor u klaar. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.
U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Bij andere vervoermiddelen is de hoeveelheid bagage vaak beperkt tot 1 stuk en moet voor elk extra stuk bagage worden betaald. Op de Hoek van Holland Harwich ferry kunt u zoveel bagage meenemen als u wilt, binnen de capaciteit van uw voertuig. Als u zonder auto reist, zult u tijdens de reis naar Harwich beperkt zijn in uw bewegingen. Het is echter de moeite waard om het personeel van Stena Line te vragen of het schip een bagagedepot heeft waar u uw koffers kunt achterlaten totdat u Harwich bereikt.

Waar vertrekken de veerboten in Hoek van Holland? Waar komen de boten aan in Harwich?

Haven van vertrek in Hoek van Holland

Stena Line veerboten vertrekken naar Harwich vanuit de volgende havens in Hoek van Holland:

Hoek Van Holland Ferry Terminal
Kaart

Haven van aankomst in Harwich

De schepen van Stena Line komen aan in Harwich in de volgende havens:

Harwich International Ferry and Cruise Terminal
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Hoek van Holland en Harwich?

Als u wilt reizen tussen Hoek van Holland en Harwich met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Stena Line die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Stena Line Hoek van Holland Harwich
Stena Line
Stena Line is een in Zweden gevestigde veerbootmaatschappij die passagiers- en voertuigdiensten aanbiedt tussen havens in West-Europa, onder meer tussen de havens van Harwich in het Verenigd Koninkrijk en Hoek van Holland in Nederland, tussen Hull en Rotterdam en tussen Liverpool en Belfast in Noord-Ierland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Hoek van Holland-Harwich vergelijken en een Stena Line ticket tussen Hoek van Holland en Harwich boeken. Meer informatie over Stena Line

FAQ

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Hoek van Holland en Harwich met elkaar verbinden: Stena Line.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Stena Line.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Stena Line op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Hoek van Holland Harwich boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Hoek van Holland en Harwich legt u 194 km af.

Om met de boot van Hoek van Holland naar Harwich te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €55 voor de laagste prijs tot €342 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €155.

De eerste ferry vertrekt vanuit Hoek van Holland om 13:45 naar Harwich.

De laatste ferry naar Harwich vertrekt meestal om 22:00 vanuit Hoek van Holland.

Hoe is een Hoek van Holland naar Harwich ferry overtocht?

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Hoek van Holland naar Harwich eruit ziet. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Hoek van Holland Harwich cruise aan boord van Stena Line, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Hoek van Holland tot ontscheping in Harwich in kaart gebracht. U vindt hier ook praktische informatie over Hoek van Holland en Harwich.

Vertrek vanuit Hoek van Holland met de veerboot

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Hoek van Holland Harwich ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Hoek van Holland / U moet rekening houden met een bepaalde tijd (controleer dit bij Stena Line) vóór de werkelijke vertrektijd van het schip om aan te komen bij de veerbootterminal van Hoek van Holland. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Hoek van Holland - Harwich / Ga naar de balie van Stena Line in de ferry terminal van Hoek van Holland om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Harwich / Vanuit de veerbootterminal van Hoek van Holland wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Stena Line regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.
Leven aan boord van de veerboot tussen Hoek van Holland en Harwich

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het Stena Line schip. Sommige reizigers zullen willen ontspannen in de privacy van een hut, terwijl anderen zullen genieten van de bars, restaurants, spelletjes en winkels.

Ontschepen in Harwich

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Harwich:

  • Naderen van de haven van Harwich / U krijgt pas toegang tot de garage als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Harwich Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Ontruim uw hut. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Harwich Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Harwich verkennen / Zodra de garagedeuren open zijn, gaat het verlaten van het schip vrij snel. Voetgangers stappen nog sneller uit. Een douanecontrole in Harwich is niet uitgesloten. Eindelijk begint uw verblijf in Harwich serieus!
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd