Aanbevolen route
Marseille
Rechtstreekse reis naar Bastia met vlucht, veerboot
Bastia
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Marseille
Reizen met de veerboot, vlucht naar Ajaccio
Ajaccio
Reizen met de trein, carpooling naar Bastia
Bastia
Prijzen zoeken
Marseille
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Nice
Nice
Reizen met de vlucht, veerboot naar Bastia
Bastia
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Marseille naar Bastia?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Marseille naar Bastia? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Marseille naar Bastia is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Marseille naar Bastia stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Marseille naar Bastia ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries of Moby Lines, zodat u de Marseille Bastia ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Corsica Linea of La Meridionale bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Marseille naar Bastia te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Marseille - Bastia

Haven van vertrek
Marseille
Frankrijk
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Haven van aankomst
Bastia
Frankrijk
Corsica
Afstand
337 km
Veerboot maatschappijen
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries, Moby Lines
Frequentie van overtochten
9 overtochten per week
Minimale overtochttijd
11 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Marseille Bastia: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Marseille naar Bastia wilt reizen, variëren de prijzen van €36 voor één persoon als u zonder auto reist tot €331 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Marseille naar Bastia route is €142. De gemiddelde vaartijd van Marseille naar Bastia is 12 uur 44 min. De langzaamste veerboten doen er 13 uur 15 min over om Bastia te bereiken, terwijl de snelste boten in 12 uur 15 min in Bastia aankomen. De eerste ferry vertrekt om 18:00 vanuit de haven van Marseille. De laatste boot naar Bastia verlaat de haven van Marseille om 19:30.

Gemiddelde prijs van een Marseille naar Bastia ferry overtocht
€142
Prijsklasse van overtochten Marseille Bastia (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€36 - €331
Gemiddelde reistijd Marseille Bastia
12 uur 44 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Bastia
18:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Bastia
19:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Bastia
06:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Bastia
08:30

Waarom met de veerboot van Marseille naar Bastia?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Marseille naar Bastia kan een handige en aangename optie zijn om in Bastia te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Marseille naar Bastia een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Voor de overtocht van Marseille naar Bastia hoeft u geen toeslag te betalen, zolang al uw bagage in uw auto zit. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Bastia aankomt. Het is echter raadzaam om de bemanning van Corsica Linea of La Meridionale te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. De overtocht naar Marseille Bastia is het tegenovergestelde! Veerboten van Corsica Linea of La Meridionale zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U begint uw vakantie in Bastia ongetwijfeld uitgerust.
Geniet van zeer attent personeel
Tijdens de hele reis van Marseille naar Bastia staat een professionele en behulpzame bemanning voor u klaar. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Marseille en Bastia?

Als u wilt reizen tussen Marseille en Bastia met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Corsica Linea of La Meridionale die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Corsica Linea Marseille Bastia
Corsica Linea
Corsica Linea is een zeer recent bedrijf, ontstaan uit de ontbinding van de SNCM en gevestigd in de haven van Marseille. Zij bedient Corsica, Tunesië en Algerije. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Marseille-Bastia vergelijken en een Corsica Linea ticket tussen Marseille en Bastia boeken. Corsica Linea verzorgt 6 overtochten per week naar Bastia vanuit Marseille en de reistijd is 11 uur. Meer informatie over Corsica Linea
11 uur
6 overtochten per week
La Meridionale Marseille Bastia
La Meridionale
La Méridionale is een Franse rederij met veerboten naar Corsica en Sardinië vanuit Marseille. Met Vivanoda, uw veerbootvergelijker, kunt u een La Méridionale Marseille Bastia overtocht boeken tegen de beste prijs. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Marseille-Bastia vergelijken en een La Meridionale ticket tussen Marseille en Bastia boeken. La Meridionale verzorgt 3 overtochten per week naar Bastia vanuit Marseille en de reistijd is 11 uur. Meer informatie over La Meridionale
11 uur
3 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Marseille? Waar komen de boten aan in Bastia?

Haven van vertrek in Marseille

Corsica Linea of La Meridionale veerboten vertrekken naar Bastia vanuit de volgende havens in Marseille:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kaart

Haven van aankomst in Bastia

De schepen van La Meridionale of Corsica Linea komen aan in Bastia in de volgende havens:

Bastia - Gare Maritime
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Marseille naar Bastia gaat, duurt het minstens 11 uur om de 337 km tussen Marseille en Bastia af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Marseille en Bastia) en de veerbootmaatschappij (Corsica Linea en La Meridionale). Momenteel zijn er 9 overtochten per week van Marseille naar Bastia met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Marseille en Bastia met elkaar verbinden: Corsica Linea en La Meridionale.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries, Moby Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Marseille en Bastia legt u 337 km af.

Om met de boot van Marseille naar Bastia te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €36 voor de laagste prijs tot €331 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €142.

De eerste ferry vertrekt vanuit Marseille om 18:00 naar Bastia.

De laatste ferry naar Bastia vertrekt meestal om 19:30 vanuit Marseille.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd