Boot naar Newcastle

Wilt u met de veerboot naar Newcastle? Op zoek naar informatie en veerboottickets naar Newcastle? Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden voor ferries naar Newcastle vanuit alle 2 de havens, waaronder Amsterdam. Er zijn in totaal 1 veerbootroutes die worden verzorgd door DFDS Seaways.

De lijnen van DFDS Seaways naar Newcastle hebben een frequentie van ongeveer 7 overtochten per week.

Statistieken van de ferryhaven van Newcastle

Landen
Nederland
Verenigd Koninkrijk
Aantal overtochten
7 overtochten per week
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Tips voor goedkopere en betere veerbootreizen naar Newcastle

U maakt de juiste keuze door te kiezen voor de ferry naar Newcastle. Dit vervoermiddel heeft onmiskenbare voordelen: comfortabel, ontspannend, zuinig... Hier volgen enkele tips om geld te besparen op uw overtocht naar Newcastle en in de beste omstandigheden te reizen:

Vermijd seizoensgebonden pieken
Tijdens drukke periodes kunnen de prijzen van DFDS Seaways verdrievoudigd of meer bedragen. En aan boord kan dit ook het comfort van uw cruise veranderen.
Kom ten minste 1 uur voor vertrek naar de haven van Newcastle.
Na een bepaalde tijd is de toegang tot het schip niet meer gegarandeerd. Zorg ervoor dat u binnen de door DFDS Seaways vastgestelde termijn aanwezig bent in de haven van Amsterdam.
Vergeet niet al uw noodzakelijke persoonlijke bezittingen aan boord te nemen
Tijdens de gehele overtocht kunt u niet terugkeren naar uw voertuig. U moet er dus aan denken alles mee te nemen wat u nodig hebt als u in Amsterdam aan boord gaat.

Alle ferry overtochten naar de haven van Newcastle

Wat is een betere manier om uw reis naar Newcastle te beginnen dan met een ferry overtocht? De veerboten van DFDS Seaways naar Newcastle bieden een comfortabel en betaalbaar alternatief voor reizigers die de lange wachtrijen en vervelende instapprocedures op luchthavens willen vermijden. Bovendien kunt u uw auto of motor meenemen aan boord, zodat u Newcastle en omgeving in alle vrijheid kunt verkennen zodra u aankomt.

Met een ruime keuze aan veerbootmaatschappijen en routes vanuit Amsterdam naar Newcastle, kunt u via ons tariefvergelijkingsplatform de beste aanbiedingen voor overtochten naar Newcastle vinden voor uw budget en voorkeuren. U hoeft alleen maar te zoeken!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waar is de veerboot terminal in Newcastle?

Newcastle Ferry Terminal
De ferry terminal Newcastle Ferry Terminal ligt op 10.5 km van het centrum van Newcastle.
Kaart

FAQ's over veerboten naar Newcastle

Om met de veerboot naar Newcastle te gaan, kunt u vertrekken vanuit 2 havens in 1 landen: Amsterdam.

Veerbootdiensten naar Newcastle worden uitgevoerd door 1 veerbootmaatschappijen: DFDS Seaways

De dienstregeling van de ferry naar Newcastle kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de tijd van het jaar en de veerbootmaatschappij (DFDS Seaways). Wij raden u sterk aan om op Vivanoda te zoeken naar de dienstregeling.

Dit hangt af van de route die u wilt afleggen. De kortste overtocht op de route Amsterdam - Newcastle Upon Tyne duurt 16 uur 50 min, terwijl de langste overtocht van Amsterdam - Newcastle Upon Tyne bijna 16 uur 50 min duurt.

De prijs van een overtocht naar Newcastle varieert sterk, afhankelijk van of u met de auto, te voet of met de fiets reist en van de tijd van het jaar. Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden van DFDS Seaways naar Newcastle.

None
None
None
None