Puttgarden
Rechtstreekse reis naar Rodby met veerboot, trein
Rodby
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Puttgarden naar Rodby?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Puttgarden naar Rodby? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Puttgarden naar Rodby is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Puttgarden naar Rodby stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Puttgarden naar Rodby ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Scandlines, zodat u de Puttgarden Rodby ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Scandlines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Puttgarden naar Rodby te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Puttgarden - Rodby

Haven van vertrek
Puttgarden
Duitsland
Haven van aankomst
Rodby
Denemarken
Afstand
25 km
Veerboot maatschappijen
Scandlines
Frequentie van overtochten
45 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Puttgarden Rodby: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Puttgarden naar Rodby wilt reizen, variëren de prijzen van €51 voor één persoon als u zonder auto reist tot €104 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Puttgarden naar Rodby route is €74. De gemiddelde vaartijd van Puttgarden naar Rodby is 45 min. De langzaamste veerboten doen er 45 min over om Rodby te bereiken, terwijl de snelste boten in 45 min in Rodby aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:45 vanuit de haven van Puttgarden. De laatste boot naar Rodby verlaat de haven van Puttgarden om 09:15.

Gemiddelde prijs van een Puttgarden naar Rodby ferry overtocht
€74
Prijsklasse van overtochten Puttgarden Rodby (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€51 - €104
Gemiddelde reistijd Puttgarden Rodby
45 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Rodby
06:45
Tijd laatste ferry vertrekt naar Rodby
09:15
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Rodby
07:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Rodby
10:00

Waarom met de veerboot van Puttgarden naar Rodby?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Puttgarden naar Rodby kan een handige en aangename optie zijn om in Rodby te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Puttgarden naar Rodby een ideale manier van reizen is.

Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Puttgarden naar Rodby te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Net als echte hotelkamers bieden ze reizigers bedden, badkamers en, in sommige suites, patrijspoorten en balkons. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De overtocht naar Puttgarden Rodby is het tegenovergestelde! Veerboten van Scandlines zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U begint uw vakantie in Rodby ongetwijfeld uitgerust.
U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Eén stuk bagage is gratis, voor alle andere moet worden betaald. Dit is vaak de formule die wordt gebruikt wanneer we met andere vervoersmiddelen reizen, wat heel vaak leidt tot een aanzienlijke verhoging van de rekening. Op de Puttgarden Rodby ferry kunt u zoveel bagage meenemen als u wilt, binnen de capaciteit van uw voertuig. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Rodby aankomt. Het is echter de moeite waard om het personeel van Scandlines te vragen of het schip een bagagedepot heeft waar u uw koffers kunt achterlaten totdat u Rodby bereikt.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Puttgarden en Rodby?

Als u wilt reizen tussen Puttgarden en Rodby met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Scandlines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Scandlines Puttgarden Rodby
Scandlines
Scandlines werd opgericht in 1998 en is gevestigd in Denemarken. Het biedt overtochten aan tussen Denemarken en Duitsland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Puttgarden-Rodby vergelijken en een Scandlines ticket tussen Puttgarden en Rodby boeken. Scandlines verzorgt 45 overtochten per dag naar Rodby vanuit Puttgarden en de reistijd is 50 min. Meer informatie over Scandlines
50 min
45 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Puttgarden? Waar komen de boten aan in Rodby?

Haven van vertrek in Puttgarden

Scandlines veerboten vertrekken naar Rodby vanuit de volgende havens in Puttgarden:

Puttgarten
Kaart

Haven van aankomst in Rodby

De schepen van Scandlines komen aan in Rodby in de volgende havens:

Rodby
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Puttgarden naar Rodby gaat, duurt het minstens 50 min om de 25 km tussen Puttgarden en Rodby af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Puttgarden en Rodby) en de veerbootmaatschappij (Scandlines). Momenteel zijn er 45 overtochten per dag van Puttgarden naar Rodby met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Puttgarden en Rodby met elkaar verbinden: Scandlines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Scandlines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Scandlines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Puttgarden Rodby boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Puttgarden en Rodby legt u 25 km af.

Om met de boot van Puttgarden naar Rodby te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €51 voor de laagste prijs tot €104 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €74.

De eerste ferry vertrekt vanuit Puttgarden om 06:45 naar Rodby.

De laatste ferry naar Rodby vertrekt meestal om 09:15 vanuit Puttgarden.

Beleef een Puttgarden naar Rodby ferry overtocht

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Puttgarden en Rodby eruit zou zien. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Puttgarden tot het ontschepen in Rodby, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Scandlines. U vindt hier ook praktische informatie over Puttgarden en Rodby.

Vertrek vanuit Puttgarden met de veerboot

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Puttgarden Rodby ferry reis begint:

  • Presentatie in de haven van Puttgarden / U moet binnen de door Scandlines vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Puttgarden. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Puttgarden - Rodby / Ga naar de balie van Scandlines in de ferry terminal van Puttgarden om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Rodby / Vanuit de veerbootterminal van Puttgarden wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Scandlines regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Leven aan boord van de veerboot tussen Puttgarden en Rodby

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het Scandlines schip. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Ontschepen in Rodby

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Rodby:

  • Naderen van de haven van Rodby / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. U hoeft zich niet te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Rodby Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Rodby Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Rodby verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Voetgangers stappen nog sneller uit. In Rodby komt u waarschijnlijk door een douanecontrole. Eindelijk begint uw verblijf in Rodby serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd