Reizen van Vilnius naar Amsterdam

Plan uw reis van Vilnius naar Amsterdam in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Vilnius naar Amsterdam in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Vilnius
Amsterdam
  • Krijg tarieven
2
Vilnius
Eindhoven
Amsterdam
/
/
  • Krijg tarieven
3
Vilnius
Brussel
Amsterdam
/
/
  • Krijg tarieven
4
Vilnius
Frankfurt am Main
Amsterdam
/
/
  • Krijg tarieven
5
Vilnius
Bremen
Amsterdam
/
  • Krijg tarieven

Reizen Vilnius Amsterdam

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1367 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Vilnius naar Amsterdam ?

Amsterdam is je volgende vakantiebestemming, maar je vraagt je af hoe je daar naartoe kunt gaan en hoe het mogelijk is om de goedkoopste te krijgen Vilnius naar Amsterdam transportaanbiedingen? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Amsterdam en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om van te reizen Vilnius, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van Brussels Airlines, Lufthansa, Czech Airlines, Air Lituanica, KLM, Wizzair, Ryanair en FlixBus zal je dragen Amsterdam.

Alle vervoerswijzen Vilnius Amsterdam

Voor een reis van Vilnius (Litouwen) naar Amsterdam (Nederland) met een afstand van 1367 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Vilnius> Amsterdam is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Vilnius aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Vilnius afgelegen VNO 6 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Amsterdam (Amsterdam-Schiphol Airport, IATA-code: AMS) geëxploiteerd door Air Lituanica of Air Baltic.
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Vilnius Amsterdam te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Brussel-Amsterdam.
Je gaat aan boord van een bus naar Brussel. De bus brengt je naar het busstation Amsterdam (3.6 km vanaf Amsterdam, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Amsterdam op tijd op het Bruxelles-Nord-busstation (op de 1.7 km de Brussel) verschijnt.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Vilnius naar Amsterdam te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenEindhoven-Amsterdam en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Intercity 800 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Amsterdam vertrekken vanaf het Eindhoven-treinstation in Eindhoven. Aankomst in Amsterdam zal zijn op Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Bremen-Amsterdam kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.

Welke vervoerders reizen tussen Vilnius en Amsterdam?

Luchtvaartmaatschappijen
Wizzair maakt een vlucht vertrekkende van Vilnius VNO Airport gelegen op 6 km van het centrum van Vilnius naar Eindhoven (aankomst op Eindhoven EIN Airport)
Ryanair zorgt voor een rotatie van Vilnius VNO Airport (gelegen op 6 km van Vilnius Center, Litouwen) naar Bremen (op weg naar Bremen BRE Airport)
KLM beheert de vlucht vertrekkende van Prague Ruzyne PRG Airport gelegen op 12 km van het centrum van Praag naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Lufthansa biedt de luchtverbindingen van Vilnius VNO Airport (gelegen op 6 km van Vilnius Center, Litouwen) naar Frankfurt am Main (op weg naar Frankfurt International FRA Airport) en vertrekkende van Frankfurt International FRA Airport gelegen op 11 km van het centrum van Frankfurt am Main naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Pakistan International Airlines maakt een vlucht van Frankfurt International FRA Airport (gelegen op 11 km van Frankfurt am Main Center, Duitsland) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Air Lituanica zorgt voor een rotatie vertrekkende van Vilnius VNO Airport gelegen op 6 km van het centrum van Vilnius naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Brussels Airlines beheert de vlucht van Vilnius VNO Airport (gelegen op 6 km van Vilnius Center, Litouwen) naar Brussel (op weg naar Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Air Malta biedt een luchtverbinding vertrekkende van Brussels-Zaventem International BRU Airport gelegen op 11 km van het centrum van Brussel naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Czech Airlines vliegt van Vilnius VNO Airport (gelegen op 6 km van Vilnius Center, Litouwen) naar Praag (op weg naar Prague Ruzyne PRG Airport) en vertrekkende van Prague Ruzyne PRG Airport gelegen op 12 km van het centrum van Praag naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Easyjet zorgt voor een rotatie van Prague Ruzyne PRG Airport (gelegen op 12 km van Praag Center, Tsjechische Republiek) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Air Baltic beheert de vlucht vertrekkende van Vilnius VNO Airport gelegen op 6 km van het centrum van Vilnius naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Transavia.com biedt een luchtverbinding van Tegel TXL Airport (gelegen op 9 km van Berlijn Center, Duitsland) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt een regel Eindhoven-Amsterdam met Intercity 800-trein vanuit Eindhoven Station (0.7 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn beheert de lijn van Frankfurt am Main naar Amsterdam met ICE-trein vanuit Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof station naar station Amsterdam Centraal ( Nederland)
Eurostar maakt de spoorverbinding Brussel-Amsterdam met -trein vanuit Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Thalys biedt een regel van Brussel naar Amsterdam met Thalys-trein vanuit Bruxelles-Midi station naar station Amsterdam Centraal ( Nederland)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Brussels Airport Bus Terminal in Brussel en Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal ( Nederland)
CityBusExpress is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Berlijn City (met het busstation Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 9.3 km) en Amsterdam City, waar de bus je afzet bij het busstation van Amsterdam Europaboulevard P18 op ongeveer 5.3 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Bruxelles-Nord Bus Terminal in Brussel en Amsterdam Bus Terminal ( Nederland)
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn tussen Brussel City (met het busstation Bruxelles-Nord in het centrum van 1.7 km) en Amsterdam City, waar de bus je afzet bij het busstation van Amsterdam op ongeveer 3.6 km van het centrum.
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Bruxelles-Midi Bus Terminal in Brussel en Amsterdam Stadionplein Bus Terminal ( Nederland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Bremen-Amsterdam (276 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)