Reizen van Vilnius naar Groningen

Plan uw reis van Vilnius naar Groningen in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Vilnius naar Groningen in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Vilnius
Amsterdam
Groningen
/
/
  • Krijg tarieven
2
Vilnius
Bremen
Groningen
/
  • Krijg tarieven

Reizen Vilnius Groningen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1232 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Vilnius naar Groningen?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Vilnius Groningen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Vilnius Groningen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Vilnius en Groningen op een kaart evenals de route Vilnius Groningen en de verschillende verbindingspunten (Groningen Station, Groningen Bus Station, Groningen CS (Hbf.) Bus Station, Vilnius Airport) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Groningen

Alle vervoerswijzen Vilnius Groningen

Voor een reis van Vilnius (Litouwen) naar Groningen (Nederland) met een afstand van 1232 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Vilnius naar Groningen kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenVilnius-Amsterdam doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Vilnius aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Vilnius afgelegen VNO 6 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Amsterdam (Amsterdam-Schiphol Airport, IATA-code: AMS) geëxploiteerd door Air Lituanica of Air Baltic.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Vilnius naar Groningen te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenAmsterdam-Groningen en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Intercity 12600 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Groningen vertrekken vanaf het Schiphol-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Groningen zal zijn op Groningen Station (0.5 km vanuit het centrum).
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Vilnius Groningen te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Bremen-Groningen.
Je gaat aan boord van een bus naar Bremen. De bus brengt je naar het busstation Groningen CS (Hbf.) (0.5 km vanaf Groningen, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Groningen op tijd op het Bremen, Flughafen-busstation (op de 2.9 km de Bremen) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Bremen-Groningen kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)