Reizen van Vilnius naar Palanga

Plan uw reis van Vilnius naar Palanga in vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Vilnius naar Palanga in te gaan vliegtuig

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Vilnius
Palanga
  • Krijg tarieven

Reizen Vilnius Palanga

Wijzen van vervoervliegtuig
afstand299 km
Directe lijnNee

Hoe te reizen van Vilnius naar Palanga ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Vilnius naar Palanga? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor vluchten in een enkele zoekopdracht. Voer uw reisdata in Palanga dan doet Vivanoda de rest. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om van te reizen Vilnius, vluchten van Air Baltic zal je dragen Palanga.

Alle vervoerswijzen Vilnius Palanga

Voor een reis van Vilnius (Litouwen) naar Palanga (Litouwen) met een afstand van 299 km kunt u lenen Slechts één vervoermiddel (vliegtuig).
Geen enkele rechtstreekse vlucht stelt u in staat om vanuit Vilnius naar Palanga te vliegen, maar het is mogelijk om deze reis alleen per vliegtuig met vluchten te maken Vilnius-Riga en Riga-Palanga
Verlaat Vilnius aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Vilnius afgelegen VNO 6 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Riga (Riga Airport, IATA-code: RIX) geëxploiteerd door Air Baltic.Neem vanuit Riga een ander vliegtuig met Air Baltic dat je naar de luchthaven van Palanga International (Palanga, Litouwen) zal brengen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)