Reizen van Vilnius naar Utrecht

Plan uw reis van Vilnius naar Utrecht in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Vilnius naar Utrecht in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Vilnius
Amsterdam
Utrecht
/
/
  • Krijg tarieven
2
Vilnius
Bremen
Utrecht
/
  • Krijg tarieven
3
Vilnius
Berlijn
Utrecht
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Vilnius Utrecht

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1362 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Vilnius naar Utrecht?

Luchtvaartmaatschappijen
Air Lituanica maakt een vlucht vertrekkende van Vilnius VNO Airport gelegen op 6 km van het centrum van Vilnius naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Ryanair zorgt voor een rotatie van Vilnius VNO Airport (gelegen op 6 km van Vilnius Center, Litouwen) naar Bremen (op weg naar Bremen BRE Airport)
Air Baltic beheert de vlucht vertrekkende van Vilnius VNO Airport gelegen op 6 km van het centrum van Vilnius naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Berlijn-Utrecht met CityNightLine Kopernikus-trein vanuit Berlin Hauptbahnhof Station (2.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn van Amsterdam naar Utrecht met Intercity 1400-trein vanuit Schiphol station naar station Utrecht Centraal ( Nederland)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Bremen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal in Bremen en Utrecht Bus Terminal ( Nederland)
CityBusExpress is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Berlijn City (met het busstation Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 9.3 km) en Utrecht City, waar de bus je afzet bij het busstation van Utrecht op ongeveer 1.1 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Bremen-Utrecht (273 km)

Alle vervoerswijzen Vilnius Utrecht

Voor een reis van Vilnius (Litouwen) naar Utrecht (Nederland) met een afstand van 1362 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Vilnius naar Utrecht kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenVilnius-Amsterdam doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Vilnius aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Vilnius afgelegen VNO 6 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Amsterdam (Amsterdam-Schiphol Airport, IATA-code: AMS) geëxploiteerd door Air Lituanica of Air Baltic.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Vilnius naar Utrecht te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenAmsterdam-Utrecht en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Intercity 1400 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Utrecht vertrekken vanaf het Schiphol-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Utrecht zal zijn op Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Vilnius Utrecht te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Berlijn-Utrecht.
Je gaat aan boord van een bus naar Berlijn. De bus brengt je naar het busstation Utrecht (1.1 km vanaf Utrecht, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Utrecht op tijd op het Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)-busstation (op de 9.3 km de Berlijn) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Bremen-Utrecht kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)