Reizen van Visp naar Geneve

Plan uw reis van Visp naar Geneve in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Visp naar Geneve in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Visp
Geneve
/
  • Krijg tarieven
2
Visp
Lausanne
Geneve
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Visp Geneve

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand134 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Visp naar Geneve ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Visp naar Geneve? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen en treinen in een enkele zoekopdracht. Voer uw reisdata in Geneve dan doet Vivanoda de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Visp, reist u met FlixBus, TGV Lyria, SBB CFF FFS of Blablacar door bussen, carpoolen of treinen.

Alle vervoerswijzen Visp Geneve

Voor een reis van Visp (Zwitserland) naar Geneve (Zwitserland) met een afstand van 134 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Visp Geneve-trein is direct.
De treinen InterRegio (IR) of TGV Lyria van SBB CFF FFS of TGV Lyria naar Geneve vertrekken vanaf het Visp-treinstation in Visp. Aankomst in Geneve zal zijn op Genève Gare de Cornavin Station (0.7 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Visp-Geneve.
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Visp Geneve te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (trein) die de reis zal voltooien Lausanne-Geneve.
Je gaat aan boord van een bus naar Lausanne. De bus brengt je naar het busstation Geneva (0.7 km vanaf Geneve, Zwitserland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Geneve op tijd op het Lausanne Route des Plaines-du-Loup-busstation (op de 2 km de Lausanne) verschijnt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)