Wenen
Rechtstreekse reis naar Klagenfurt aan de Worthersee met trein, bus, carpooling
Klagenfurt aan de Worthersee
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee?

Bent u van plan om van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, WestBus, FlixBus of ÖBB) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Wenen Klagenfurt aan de Worthersee reis te plannen.

Voor uw reis van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Wenen Klagenfurt aan de Worthersee per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Wenen Klagenfurt aan de Worthersee ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Wenen Klagenfurt aan de Worthersee

Carpoolen tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee is perfect als u in goed gezelschap naar Klagenfurt aan de Worthersee wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Wenen of Klagenfurt aan de Worthersee kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Wenen Klagenfurt aan de Worthersee

Stad van vertrek
Wenen
Oostenrijk
Wenen
Stad van bestemming
Klagenfurt aan de Worthersee
Oostenrijk
Karinthië
Afstand
235 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Wenen Klagenfurt aan de Worthersee
Zoeken naar accommodatie in Klagenfurt aan de Worthersee
Plan uw reis van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, WestBus, FlixBus of ÖBB om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee?
Snelheid Treinen van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Wenen-Klagenfurt aan de Worthersee kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Wenen Klagenfurt aan de Worthersee kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Klagenfurt aan de Worthersee (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Klagenfurt aan de Worthersee om de afstand van 235 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Wenen Klagenfurt aan de Worthersee. Ze zijn niet altijd op tijd.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee.

Waar beginnen in Wenen? Waar kom ik aan in Klagenfurt aan de Worthersee?

Wenen vertrek busstations

(VIB) Vienna International Busterminal
Kaart
Vienna Erdberg
Kaart
Wien Westbahnhof
Kaart
Vienna (central station)
Kaart
Vienna (Karlsplatz)
Kaart
Vienna VIE
Kaart
Vienna Matzleinsdorferplatz
Kaart

Vertrekstations in Wenen

Wien Westbahnhof
Kaart
Wien Hütteldorf
Kaart
Wien Meidling
Kaart
Wien Floridsdorf
Kaart
Wien Handelskai
Kaart
Wien Hbf
Kaart
Wien Matzleinsdorfer Platz (ÖBB)
Kaart
Wien Mitte-Landstraße
Kaart
Wien Praterstern
Kaart
Wien Quartier Belvedere
Kaart
Wien Rennweg
Kaart
Wien Traisengasse
Kaart
None
None

Klagenfurt aan de Worthersee aankomst busstations

Klagenfurt Hauptbahnhof
Kaart

Klagenfurt aan de Worthersee Aankomst Stations

Klagenfurt Hbf
Kaart
Klagenfurt Annabichl
Kaart
Klagenfurt Lend
Kaart
Klagenfurt Ostbahnhof
Kaart
Zoek naar tickets voor Wenen Klagenfurt aan de Worthersee
Zoeken naar accommodatie in Klagenfurt aan de Worthersee

Bus Wenen Klagenfurt aan de Worthersee

De meeste bussen tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Wenen vanuit Klagenfurt aan de Worthersee varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Klagenfurt aan de Worthersee, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Wenen-Klagenfurt aan de Worthersee varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Wenen-Klagenfurt aan de Worthersee busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Wenen Klagenfurt aan de Worthersee

WestBus
WestBus
FlixBus
FlixBus
ÖBB
ÖBB
Zoek naar buskaartjes Wenen Klagenfurt aan de Worthersee

Treinen Wenen Klagenfurt aan de Worthersee

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

De gemiddelde reistijd van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Klagenfurt aan de Worthersee zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinmaatschappijen van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Zoek naar treintickets Wenen Klagenfurt aan de Worthersee

Carpoolen Wenen Klagenfurt aan de Worthersee

De duur van een carpool reis tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Wenen en Klagenfurt aan de Worthersee. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Wenen naar Klagenfurt aan de Worthersee, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool platform Wenen Klagenfurt aan de Worthersee

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Wenen Klagenfurt aan de Worthersee

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd