Wenen
Rechtstreekse reis naar Linz met carpooling, trein, bus
Linz
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Wenen naar Linz?

Bent u van plan om van Linz naar Wenen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Wenen naar Linz te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Wenen en Linz, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (ÖBB, Deutsche Bahn, WestBahn, Blablacar of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Wenen en Linz, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Wenen Linz reis te plannen.

Voor uw reis van Wenen naar Linz heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Wenen naar Linz

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Wenen naar Linz, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Wenen Linz per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Wenen Linz ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Wenen Linz

Carpoolen tussen Wenen en Linz is perfect als u in goed gezelschap naar Linz wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Wenen of Linz kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Wenen naar Linz te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Wenen Linz

Stad van vertrek
Wenen
Oostenrijk
Wenen
Stad van bestemming
Linz
Oostenrijk
Opper-Oostenrijk
Afstand
155 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling, trein en bus
Zoek naar tickets voor Wenen Linz
Zoeken naar accommodatie in Linz
Plan uw reis van Wenen naar Linz gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Wenen naar Linz gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Wenen en Linz vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals ÖBB, Deutsche Bahn, WestBahn, Blablacar of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Wenen en Linz met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Wenen en Linz

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Wenen naar Linz?
Milieuvriendelijk De trein Wenen-Linz wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Landschappen Treinen tussen Wenen en Linz bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Wenen-Linz kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Wenen Linz kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Wenen naar Linz?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Wenen en Linz, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Wenen naar Linz zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Linz (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Wenen en Linz kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Wenen naar Linz zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Linz om de afstand van 155 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Wenen naar Linz?
Voordelig Carpoolen van Wenen naar Linz is vaak de voordeligste manier van reizen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Wenen naar Linz.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Wenen naar Linz kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Wenen naar Linz.

Waar beginnen in Wenen? Waar kom ik aan in Linz?

Wenen vertrek busstations

Wien Hütteldorf
Kaart
Wien Westbahnhof
Kaart
Vienna Erdberg
Kaart

Vertrekstations in Wenen

Wien Westbahnhof
Kaart
Wien Hütteldorf
Kaart
Wien Meidling
Kaart
Wien Hadersdorf
Kaart
Wien Penzing
Kaart
Wien Weidlingau
Kaart
Wien Wolf in der Au
Kaart

Linz aankomst busstations

Linz Hauptbahnhof
Kaart
Linz Industriezeile
Kaart

Linz Aankomst Stations

Linz
Kaart
Linz/Donau Franckstraße
Kaart
Linz/Donau Oed
Kaart
Linz/Donau Wegscheid
Kaart
Linz/Donau Ebelsberg
Kaart
Zoek naar tickets voor Wenen Linz
Zoeken naar accommodatie in Linz

Bus Wenen Linz

De duur van de busreis tussen Wenen en Linz varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Linz rijden.

De frequentie van vertrekken naar Wenen vanuit Linz varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Linz, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Wenen en Linz zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Wenen-Linz, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Wenen Linz

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Wenen Linz

Treinen Wenen Linz

Het is aanbevolen om uw treinticket van Wenen naar Linz ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Wenen naar Linz. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Wenen naar Linz reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Wenen en Linz.

Treinen tussen Wenen en Linz zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Wenen naar Linz

ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
WestBahn
WestBahn
Zoek naar treintickets Wenen Linz

Carpoolen Wenen Linz

De duur van een carpool reis tussen Wenen en Linz is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Wenen naar Linz zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Wenen naar Linz, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Wenen en Linz, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Wenen Linz

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Wenen Linz
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd