Aanbevolen route
Wenen
Reizen met de vliegtuig, trein, carpooling, bus naar Keulen
Keulen
Reizen met de bus, carpooling naar Maastricht
Maastricht
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Wenen
Reizen met de trein, vliegtuig, bus, carpooling naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de bus, carpooling naar Maastricht
Maastricht
Prijzen zoeken
Wenen
Rechtstreekse reis naar Maastricht met bus
Maastricht
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Wenen naar Maastricht?

Bent u van plan om van Maastricht naar Wenen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Wenen naar Maastricht te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Wenen en Maastricht, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (ÖBB, Deutsche Bahn, DeinBus, FlixBus of Hellö) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Wenen en Maastricht, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Wenen Maastricht reis te plannen.

Voor uw reis van Wenen naar Maastricht heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Wenen naar Maastricht

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Wenen naar Maastricht, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Wenen Maastricht per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Wenen Maastricht ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Wenen Maastricht met het vliegtuig

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Wenen en Maastricht, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Maastricht te komen.

Carpoolen Wenen Maastricht

Carpoolen tussen Wenen en Maastricht is perfect als u in goed gezelschap naar Maastricht wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Wenen of Maastricht kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Wenen naar Maastricht te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Wenen Maastricht

Stad van vertrek
Wenen
Oostenrijk
Wenen
Stad van bestemming
Maastricht
Nederland
Afstand
824 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Wenen Maastricht
Zoeken naar accommodatie in Maastricht
Plan uw reis van Wenen naar Maastricht gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Wenen naar Maastricht gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Wenen en Maastricht vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals ÖBB, Deutsche Bahn, DeinBus, FlixBus of Hellö om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Wenen en Maastricht met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Wenen en Maastricht

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Wenen naar Maastricht?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Wenen en Maastricht, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Wenen naar Maastricht zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Maastricht (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Wenen en Maastricht kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Wenen naar Maastricht zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Maastricht om de afstand van 824 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Wenen naar Maastricht?
Voordelig Carpoolen van Wenen naar Maastricht is vaak de voordeligste manier van reizen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Wenen naar Maastricht.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Wenen naar Maastricht kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Wenen naar Maastricht.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Wenen naar Maastricht?
Snelheid Treinen van Wenen naar Maastricht zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Wenen en Maastricht bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Wenen-Maastricht kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Wenen Maastricht kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van vliegen van Wenen naar Maastricht?
Snelheid Vliegen tussen Wenen en Maastricht is de snelste manier om de 824 km tussen Wenen en Maastricht af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Wenen naar Maastricht, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Maastricht moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Wenen vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Wenen naar Maastricht kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).

Waar beginnen in Wenen? Waar kom ik aan in Maastricht?

Wenen vertrek busstations

Vienna Erdberg
Kaart
(VIB) Vienna International Busterminal
Kaart

Vertrekstations in Wenen

Wien Westbahnhof
Kaart
Wien Hütteldorf
Kaart

Vertrekluchthavens in Wenen

Vienna-Schwechat International
Kaart

Maastricht aankomst busstations

Maastricht
Kaart
Maastricht
Kaart
Zoek naar tickets voor Wenen Maastricht
Zoeken naar accommodatie in Maastricht

Bus Wenen Maastricht

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Wenen-Maastricht varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Wenen naar Maastricht op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Wenen en Maastricht zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bussen tussen Wenen en Maastricht bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Wenen-Maastricht busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Wenen Maastricht

DeinBus
DeinBus
FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Zoek naar buskaartjes Wenen Maastricht

Treinen Wenen Maastricht

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Wenen naar Maastricht reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Wenen en Maastricht.

Treintickets van Wenen naar Maastricht kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinen tussen Wenen en Maastricht zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Wenen naar Maastricht reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Wenen naar Maastricht

ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Wenen Maastricht

Vluchten Wenen Maastricht

Luchtvaartmaatschappijen Wenen Maastricht

Austrian Airlines
Austrian Airlines
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Iran Air
Iran Air
Niki Airlines
Niki Airlines
Zoek naar vluchten Wenen Maastricht

Carpoolen Wenen Maastricht

De duur van een carpool reis tussen Wenen en Maastricht is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Wenen en Maastricht. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Wenen naar Maastricht zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Wenen naar Maastricht, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Wenen Maastricht

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Wenen Maastricht
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd