Aanbevolen route
Wenen
Rechtstreekse reis naar Rotterdam met bus, vliegtuig
Rotterdam
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Wenen
Reizen met de bus, carpooling, vliegtuig naar Amsterdam
Amsterdam
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Rotterdam
Rotterdam
Prijzen zoeken
Wenen
Reizen met de carpooling, trein, vliegtuig, bus naar Dusseldorf
Dusseldorf
Reizen met de bus, carpooling naar Rotterdam
Rotterdam
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Wenen naar Rotterdam?

Bent u van plan om van Rotterdam naar Wenen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Wenen naar Rotterdam te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Wenen en Rotterdam, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn, FlixBus, Austrian Airlines of KLM) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Wenen en Rotterdam, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Wenen Rotterdam reis te plannen.

Voor uw reis van Wenen naar Rotterdam heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Wenen naar Rotterdam

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Wenen naar Rotterdam, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Wenen Rotterdam per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Wenen Rotterdam ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Wenen Rotterdam met het vliegtuig

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Wenen en Rotterdam, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Rotterdam te komen.

Carpoolen Wenen Rotterdam

Carpoolen tussen Wenen en Rotterdam is perfect als u in goed gezelschap naar Rotterdam wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Wenen of Rotterdam kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Wenen naar Rotterdam te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Wenen Rotterdam

Stad van vertrek
Wenen
Oostenrijk
Wenen
Stad van bestemming
Rotterdam
Nederland
Afstand
943 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus en vliegtuig
Zoek naar tickets voor Wenen Rotterdam
Zoeken naar accommodatie in Rotterdam
Plan uw reis van Wenen naar Rotterdam gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Wenen naar Rotterdam gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Wenen en Rotterdam vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn, FlixBus, Austrian Airlines of KLM om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Wenen en Rotterdam met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Wenen en Rotterdam

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Wenen naar Rotterdam?
Landschappen Treinen tussen Wenen en Rotterdam bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Bereikbaarheid Treinstations in Wenen of Rotterdam liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Wenen naar Rotterdam zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Wenen Rotterdam kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Wenen-Rotterdam kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Wenen naar Rotterdam?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Wenen naar Rotterdam, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Wenen en Rotterdam is de snelste manier om de 943 km tussen Wenen en Rotterdam af te leggen.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Wenen Rotterdam hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Rotterdam moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Wenen vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Wenen naar Rotterdam kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Wenen naar Rotterdam?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Wenen en Rotterdam zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Wenen en Rotterdam, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Wenen naar Rotterdam zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Rotterdam (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Wenen naar Rotterdam zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Rotterdam om de afstand van 943 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Wenen en Rotterdam kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Wenen naar Rotterdam?
Flexibel Carpoolen van Wenen naar Rotterdam is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Wenen en Rotterdam is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Wenen naar Rotterdam is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Wenen Rotterdam. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Wenen naar Rotterdam kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Wenen? Waar kom ik aan in Rotterdam?

Wenen vertrek busstations

Vienna Erdberg
Kaart

Vertrekstations in Wenen

Wien Westbahnhof
Kaart

Vertrekluchthavens in Wenen

Vienna-Schwechat International
Kaart

Rotterdam aankomst busstations

Rotterdam
Kaart

Rotterdam Aankomst Stations

Rotterdam Centraal
Kaart

Rotterdam aankomst luchthavens

Rotterdam
Kaart
Zoek naar tickets voor Wenen Rotterdam
Zoeken naar accommodatie in Rotterdam

3 tips om goedkoper te reizen tussen Wenen en Rotterdam

Heeft u besloten om van Wenen naar Rotterdam te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vliegtuig of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Wenen naar Rotterdam.

  • 1. Licht reizen
    Als u tussen Wenen en Rotterdam reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Rotterdam vertrekt.
  • 2. Vermijd extra's
    Sommige extra's, zoals eten en drinken tijdens de reis van Wenen naar Rotterdam, kunnen duur zijn en zijn niet altijd nodig voor een korte reis. Om geld te besparen, probeer snacks of drankjes te plannen voordat u naar Rotterdam vertrekt, en gebruik gratis alternatieven voor entertainment, zoals het lezen van een boek.
  • 3. Wees flexibel met data
    Tickets Wenen-Rotterdam zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Rotterdam te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Wenen-Rotterdam. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Rotterdam vinden.

Bus Wenen Rotterdam

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Wenen-Rotterdam, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De frequentie van vertrekken naar Wenen vanuit Rotterdam varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Rotterdam, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Wenen en Rotterdam bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Wenen-Rotterdam busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Wenen en Rotterdam zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Wenen en Rotterdam varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Rotterdam rijden.

Busmaatschappijen Wenen Rotterdam

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Wenen Rotterdam

Treinen Wenen Rotterdam

De gemiddelde reistijd van Wenen naar Rotterdam hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Rotterdam zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Wenen naar Rotterdam. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Wenen naar Rotterdam reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Wenen en Rotterdam.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Wenen en Rotterdam te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Wenen naar Rotterdam ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Catering aan boord van de treinen tussen Wenen en Rotterdam, waaronder snacks, drankjes en warme maaltijden, is beschikbaar in de barrijtuigen of via een mobiele dienst.

Treinmaatschappijen van Wenen naar Rotterdam

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Wenen Rotterdam

Vluchten Wenen Rotterdam

Luchtvaartmaatschappijen Wenen Rotterdam

Austrian Airlines
Austrian Airlines
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Transavia.com
Transavia.com
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Wenen Rotterdam

Carpoolen Wenen Rotterdam

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Wenen naar Rotterdam zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Wenen naar Rotterdam, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Wenen en Rotterdam is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Wenen en Rotterdam, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Wenen en Rotterdam. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Catering opties onderweg zijn afhankelijk van de chauffeur en de gekozen route. Sommige chauffeurs bieden stops tussen Wenen en Rotterdam voor verfrissingen of eten aan boord, terwijl andere chauffeurs dat niet doen. Het is belangrijk om de chauffeur te raadplegen voordat u boekt.

Carpool platform Wenen Rotterdam

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Wenen Rotterdam
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd