Wenen
Rechtstreekse reis naar Salzburg met trein, bus, carpooling
Salzburg
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Wenen naar Salzburg?

Bent u van plan om van Salzburg naar Wenen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Wenen naar Salzburg te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Wenen en Salzburg, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (ÖBB, WestBahn, Deutsche Bahn, FlixBus of LEO Express) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Wenen en Salzburg, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Wenen Salzburg reis te plannen.

Voor uw reis van Wenen naar Salzburg heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Wenen naar Salzburg

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Wenen naar Salzburg, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Wenen Salzburg per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Wenen Salzburg ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Wenen Salzburg

Carpoolen tussen Wenen en Salzburg is perfect als u in goed gezelschap naar Salzburg wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Wenen of Salzburg kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Wenen naar Salzburg te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Wenen Salzburg

Stad van vertrek
Wenen
Oostenrijk
Wenen
Stad van bestemming
Salzburg
Oostenrijk
Salzburg
Afstand
252 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Wenen Salzburg
Zoeken naar accommodatie in Salzburg
Plan uw reis van Wenen naar Salzburg gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Wenen naar Salzburg gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Wenen en Salzburg vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals ÖBB, WestBahn, Deutsche Bahn, FlixBus of LEO Express om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Wenen en Salzburg met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Wenen en Salzburg

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Wenen naar Salzburg?
Milieuvriendelijk De trein Wenen-Salzburg wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Wenen naar Salzburg zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Wenen Salzburg kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Wenen-Salzburg kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Wenen naar Salzburg?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Wenen en Salzburg, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Wenen naar Salzburg zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Salzburg (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Wenen naar Salzburg zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Salzburg om de afstand van 252 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Wenen en Salzburg kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Wenen naar Salzburg?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Wenen en Salzburg is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Flexibel Carpoolen van Wenen naar Salzburg is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Wenen Salzburg. Ze zijn niet altijd op tijd.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Wenen? Waar kom ik aan in Salzburg?

Wenen vertrek busstations

Wien Hütteldorf
Kaart
Wien Westbahnhof
Kaart
Vienna Erdberg
Kaart

Vertrekstations in Wenen

Wien Westbahnhof
Kaart
Wien Hütteldorf
Kaart
Wien Meidling
Kaart
Wien Hadersdorf
Kaart
Wien Penzing
Kaart
Wien Weidlingau
Kaart
Wien Wolf in der Au
Kaart

Salzburg aankomst busstations

Salzburg Flughafen
Kaart
Salzburg Hbf/Lastenstr.
Kaart
Salzburg P+R Süd
Kaart

Salzburg Aankomst Stations

Salzburg Hbf
Kaart
Salzburg Süd
Kaart
Salzburg Aiglhof
Kaart
Salzburg Kasern
Kaart
Salzburg Liefering
Kaart
Salzburg Mülln-Altstadt
Kaart
Salzburg Taxham Europark
Kaart
Zoek naar tickets voor Wenen Salzburg
Zoeken naar accommodatie in Salzburg

Bus Wenen Salzburg

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Wenen-Salzburg varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Wenen naar Salzburg op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Wenen en Salzburg varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Salzburg rijden.

De frequentie van vertrekken naar Wenen vanuit Salzburg varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Salzburg, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Wenen en Salzburg bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Busmaatschappijen Wenen Salzburg

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Zoek naar buskaartjes Wenen Salzburg

Treinen Wenen Salzburg

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Wenen en Salzburg te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

De gemiddelde reistijd van Wenen naar Salzburg hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Salzburg zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Wenen naar Salzburg ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Wenen naar Salzburg reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Wenen en Salzburg.

Treinmaatschappijen van Wenen naar Salzburg

ÖBB
ÖBB
WestBahn
WestBahn
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Wenen Salzburg

Carpoolen Wenen Salzburg

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Wenen naar Salzburg hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Wenen naar Salzburg zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Wenen naar Salzburg, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Wenen en Salzburg is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Wenen en Salzburg. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Wenen Salzburg

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Wenen Salzburg
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd