Wenen
Rechtstreekse reis naar Sankt Polten met trein, bus, carpooling
Sankt Polten
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Wenen naar Sankt Polten?

Bent u van plan om van Sankt Polten naar Wenen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Wenen naar Sankt Polten te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Wenen en Sankt Polten, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (ÖBB, Deutsche Bahn, WestBahn, Blablacar of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Wenen en Sankt Polten, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Wenen Sankt Polten reis te plannen.

Voor uw reis van Wenen naar Sankt Polten heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Wenen naar Sankt Polten

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Wenen naar Sankt Polten, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Wenen Sankt Polten per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Wenen Sankt Polten ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Wenen Sankt Polten

Carpoolen tussen Wenen en Sankt Polten is perfect als u in goed gezelschap naar Sankt Polten wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Wenen of Sankt Polten kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Wenen naar Sankt Polten te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Wenen Sankt Polten

Stad van vertrek
Wenen
Oostenrijk
Wenen
Stad van bestemming
Sankt Polten
Oostenrijk
Neder-Oostenrijk
Afstand
56 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Wenen Sankt Polten
Zoeken naar accommodatie in Sankt Polten
Plan uw reis van Wenen naar Sankt Polten gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Wenen naar Sankt Polten gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Wenen en Sankt Polten vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals ÖBB, Deutsche Bahn, WestBahn, Blablacar of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Wenen en Sankt Polten met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Wenen en Sankt Polten

Voordelen en nadelen van carpoolen van Wenen naar Sankt Polten?
Voordelig Carpoolen van Wenen naar Sankt Polten is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Wenen en Sankt Polten is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Wenen naar Sankt Polten kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Wenen Sankt Polten. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Wenen naar Sankt Polten?
Snelheid Treinen van Wenen naar Sankt Polten zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Wenen of Sankt Polten liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Wenen-Sankt Polten kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Wenen Sankt Polten kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Wenen naar Sankt Polten?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Wenen en Sankt Polten zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Wenen en Sankt Polten, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Wenen en Sankt Polten kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Wenen naar Sankt Polten zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Sankt Polten om de afstand van 56 km af te leggen.

Waar beginnen in Wenen? Waar kom ik aan in Sankt Polten?

Wenen vertrek busstations

Wien Hütteldorf
Kaart
Wien Westbahnhof
Kaart

Vertrekstations in Wenen

Wien Westbahnhof
Kaart
Wien Hütteldorf
Kaart
Wien Meidling
Kaart
Wien Hadersdorf
Kaart
Wien Penzing
Kaart
Wien Weidlingau
Kaart
Wien Wolf in der Au
Kaart

Sankt Polten aankomst busstations

St. Pölten
Kaart

Sankt Polten Aankomst Stations

St. Pölten Hauptbahnhof
Kaart
Zoek naar tickets voor Wenen Sankt Polten
Zoeken naar accommodatie in Sankt Polten

Bus Wenen Sankt Polten

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Wenen-Sankt Polten busticket extra kosten met zich mee.

De frequentie van vertrekken naar Wenen vanuit Sankt Polten varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Sankt Polten, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Wenen-Sankt Polten varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Wenen naar Sankt Polten op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Wenen-Sankt Polten. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Wenen Sankt Polten

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Wenen Sankt Polten

Treinen Wenen Sankt Polten

Treintickets van Wenen naar Sankt Polten kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Wenen naar Sankt Polten. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Wenen en Sankt Polten te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Wenen naar Sankt Polten ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Wenen naar Sankt Polten

ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
WestBahn
WestBahn
Zoek naar treintickets Wenen Sankt Polten

Carpoolen Wenen Sankt Polten

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Wenen naar Sankt Polten hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Wenen naar Sankt Polten zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Wenen naar Sankt Polten, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Wenen en Sankt Polten, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De duur van een carpool reis tussen Wenen en Sankt Polten is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Wenen Sankt Polten

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Wenen Sankt Polten
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd