Reizen van Basel naar Freiburg

Plan uw reis van Basel naar Freiburg in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Basel naar Freiburg in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Basel
Freiburg
/
/
  • Krijg tarieven
2
Basel
Hamburg
Freiburg
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Basel
Frankfurt am Main
Freiburg
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Basel Freiburg

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand706 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Basel naar Freiburg?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Basel Freiburg trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Basel Freiburg door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Basel en Freiburg op een kaart evenals de route Basel Freiburg en de verschillende verbindingspunten (Freiburg (Breisgau) Hbf Station, Freiburg, Hauptbahnhof Bus Station, Basel Bad Bf Station, Basel SBB Station, Basel Bahnhof Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Freiburg

Alle vervoerswijzen Basel Freiburg

Voor een reis van Basel (Zwitserland) naar Freiburg (Nedersaksen, Duitsland) met een afstand van 706 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Basel Freiburg-trein is direct.
De treinen InterCity (IC) of ICE van SBB CFF FFS of Deutsche Bahn naar Freiburg vertrekken vanaf het Basel Bad Bf-treinstation in Basel. Aankomst in Freiburg zal zijn op Freiburg (Breisgau) Hbf Station (657 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Basel-Freiburg.
Je hebt geluk, er is een directe Basel-Freiburg-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Basel. De bus brengt je naar het busstation Freiburg, Hauptbahnhof (657 km vanaf Freiburg, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Freiburg op tijd op het Basel Bahnhof-busstation (op de 2.5 km de Basel) verschijnt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Basel naar Freiburg kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenBasel-Hamburg doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Basel aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg afgelegen BSL 6.3 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Hamburg (Fuhlsbuettel Airport, IATA-code: HAM) geëxploiteerd door Easyjet.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)