Reizen van Basel naar Offenburg

Plan uw reis van Basel naar Offenburg in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Basel naar Offenburg in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Basel
Offenburg
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Basel Offenburg

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand103 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Basel naar Offenburg?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Basel Offenburg trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Basel Offenburg door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Basel en Offenburg op een kaart evenals de route Basel Offenburg en de verschillende verbindingspunten (Offenburg Station, Offenburg Station, Offenburg, Hauptbahnhof Bus Station, Basel Bad Bf Station, Basel SBB Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Offenburg

Alle vervoerswijzen Basel Offenburg

Voor een reis van Basel (Zwitserland) naar Offenburg (Baden-Württemberg, Duitsland) met een afstand van 103 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Basel Offenburg-trein is direct.
De treinen InterCity (IC) of ICE van SBB CFF FFS of Deutsche Bahn naar Offenburg vertrekken vanaf het Basel Bad Bf-treinstation in Basel. Aankomst in Offenburg zal zijn op Offenburg Station (1 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Basel-Offenburg-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Basel. De bus brengt je naar het busstation Offenburg, Hauptbahnhof (1.1 km vanaf Offenburg, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Offenburg op tijd op het Basel Bahnhof-busstation (op de 2.5 km de Basel) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Basel-Offenburg.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)