Reizen van Caen naar Rouen

Plan uw reis van Caen naar Rouen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Caen naar Rouen in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Caen
Rouen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Caen Rouen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand110 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Caen naar Rouen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Caen Rouen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Caen Rouen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Caen en Rouen op een kaart evenals de route Caen Rouen en de verschillende verbindingspunten (Rouen-Rive-Droite Station, Rouen Bus Station, Caen Station, Caen Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Rouen

Alle vervoerswijzen Caen Rouen

Voor een reis van Caen (Normandie, Frankrijk) naar Rouen (Normandie, Frankrijk) met een afstand van 110 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Caen-Rouen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Caen. De bus brengt je naar het busstation Rouen (0.8 km vanaf Rouen, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Rouen op tijd op het Caen-busstation (op de 1.3 km de Caen) verschijnt.
De Caen Rouen-trein is direct.
De treinen TER van SNCF naar Rouen vertrekken vanaf het Caen-treinstation in Caen. Aankomst in Rouen zal zijn op Rouen-Rive-Droite Station (0.8 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Caen-Rouen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)