Reizen van Keulen naar Munchen

Plan uw reis van Keulen naar Munchen in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Keulen naar Munchen in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Keulen
Munchen
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Keulen Munchen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand456 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Keulen naar Munchen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Keulen Munchen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Keulen Munchen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Keulen en Munchen op een kaart evenals de route Keulen Munchen en de verschillende verbindingspunten (München Hbf Station, München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Munich central bus station Bus Station, Franz Josef Strauss Airport, Cologne Bonn Airport, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Munchen

Alle vervoerswijzen Keulen Munchen

Voor een reis van Keulen (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) naar Munchen (Beieren, Duitsland) met een afstand van 456 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Keulen Munchen-trein is direct.
De treinen CityNightLine Pollux of ICE van Deutsche Bahn naar Munchen vertrekken vanaf het Köln Hbf-treinstation in Keulen. Aankomst in Munchen zal zijn op München Hbf Station (1.6 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Keulen-Munchen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Keulen. De bus brengt je naar het busstation München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.4 km vanaf Munchen, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Munchen op tijd op het Koln-busstation (op de 0.4 km de Keulen) verschijnt.
Directe vlucht Keulen> Munchen is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Keulen aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Cologne Bonn afgelegen CGN 14 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Munchen (Franz Josef Strauss Airport, IATA-code: MUC) geëxploiteerd door Lufthansa, Air Berlin of Germanwings.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Keulen-Munchen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)